Kui on ripsmepikendused ja geelküüned, siis pole säästmise kõlbulik (sel teemal arutlema) inimene?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liiga hea...
Collapse
X
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKui on ripsepikendused ja geelküüned, siis pole säästmise kõlbulik (sel teemal arutlema) inimene?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKui ripsmepikendustega ja geelküüntega emmed arutavad, kuidas puuviljade pealt säästa annab ning korduvkasutatavaid tompoone rakendada, siis on see liiga hea. Samas saan aru, tegu veidi ka Eesti reaalsusega.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustAga tee siis maailma paremaks ja postita sinna, et sa hoiad raha kokku kunstripsmete ja geelküünte arvelt
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustAga tee siis maailma paremaks ja postita sinna, et sa hoiad raha kokku kunstripsmete ja geelküünte arvelt
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKui ripsmepikendustega ja geelküüntega emmed arutavad, kuidas puuviljade pealt säästa annab ning korduvkasutatavaid tompoone rakendada, siis on see liiga hea. Samas saan aru, tegu veidi ka Eesti reaalsusega.
Pean siiski mainima, et ma pole sealseid postitusi lugenud aga isegi kui seal on mingeid esile tõstetavaid postitusi, siis nagu kogu soccerneti kasutajadkonda ligiitada Roma klubi teema järgi, pole ka sealne liigitamine mõne postituse alusel ka päris õige.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Nõustun, et üldistasin. Minu paha.
Samas...
Algselt postitas elx Vaata postitustPean siiski mainima, et ma pole sealseid postitusi lugenud
Küsimus on sellest, millele tähelepanu pöörata, kui probleem käes on.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKüsimus on sellest, millele tähelepanu pöörata, kui probleem käes on.
Ja vastus - tähelepanu tuleb pöörata sellele, mis on õige. Eksju
Liiga hea...see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKõlab nagu Brazzers'i reklaam.
Ja vastus - tähelepanu tuleb pöörata sellele, mis on õige. Eksju
Liiga hea...
PS! Ilmselt tõesti olin sel hetkel sellises meeleolus, kus 2-3 teemat järjest lugedes tekkis ületamatu ing millegi üle naerda ja seda jagada. Vabandan foorumi valges rüüs soccerneti moraalikohtunike ees ja teine kord mõtlen enne kui rumalusi postitan.
Kommentaar
-
Siis sul pole vähemalt Xanaxit tarvis.
e: Sa pole vist FB grupi "Virginia Woolf sind ei karda!" külastaja?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar