Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
A seda ka veel, et hommik on alanud jube hästi. Naine on mu peale vihane, sest mind polnud öösel kodus ja praegu väike remondiõlle ees. Homme on naisel sünnipäev (suht vanaks saab)... elu on lill!
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet) Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Sain oma elu esimese väärteoasja. Kinnistu on risustatud.
Mupo69: Teie kinnistu on risustatud.
vello99: Näidake pilti.
Mupo69: Näete, siin see on.
vello99: See ei ole minu kinnistu.
Mupo69: On küll.
vello99: Ei ole.
Mupo69: Jah tõesti, see on teie vastaskinnistu.
vello99: woohoo
Mupo69: Eks ma siis lõpetan teie väärteoasja ära ja piirdun seekord ainult noomitusega.
vello99: wat
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Sain oma elu esimese väärteoasja. Kinnistu on risustatud.
Mupo69: Teie kinnistu on risustatud.
vello99: Näidake pilti.
Mupo69: Näete, siin see on.
vello99: See ei ole minu kinnistu.
Mupo69: Jah tõesti, see on teie vastaskinnistu.
vello99: woohoo
Mupo69: Eks ma siis lõpetan teie väärteoasja ära ja piirdun seekord ainult noomitusega.
vello99: wat
peaks mingeid auhindu pädevatele ametnikele jagama - tõenäoliselt saaks antud alast kõige kiirem olümpiaala.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar