Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liiga hea...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas K2sn Vaata postitust
    wtf see "paro" vms t2hendab, et k6ik leili l2ksid?
    see tähendab ndebele keeles "peenist", fyi

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas CD7 Vaata postitust
        See pole ju tegelikult üldse naljakas. Selliseid modelle oleks ilmselt tore masseerida mingi pool tundi päevas, aga 12 kuni 14 päeva? Ja ainult masseerida? Pärast ju käed tõesti valutavad? Õudne.

Kommentaar

Kommentaar

DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
            Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas BloddyTear Vaata postitust
                Mis valemiga see liiga hea alla kvalifitseerub?

Kommentaar

Algselt postitas Katk Vaata postitust
                  Mis valemiga see liiga hea alla kvalifitseerub?
                  eks igaüks teab ise mis hea ja mis mitte .. ma olen kindel et siin on muud kraami ka mis kellegile ei meeldi , ja mida nad ei peaks liiga heaks .. minu jaoks oli see hea , ja mõtlesin et jagan seda, on see kuritegu ?

Kommentaar

noh et kui teil leidub mingi seitse vaba tundi, siis 720p ja fullscreen ja letsgõu.

fking awesome.
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                      noh et kui teil leidub mingi seitse vaba tundi, siis 720p ja fullscreen ja letsgõu.

fking awesome.
                      kas sa vaatasid kõik läbi? mul viskas juba paele esimest 1,4 h kopa ette, kuigi projekt iseenesest on kiiduväärt.

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust

fking awesome.
                        tracklisti paluks.
                        Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

video all servas lugu kirjas, kui algab. vaatad korra läbi ja ongi olemas...
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas BloddyTear Vaata postitust
                            eks igaüks teab ise mis hea ja mis mitte .. ma olen kindel et siin on muud kraami ka mis kellegile ei meeldi , ja mida nad ei peaks liiga heaks .. minu jaoks oli see hea , ja mõtlesin et jagan seda, on see kuritegu ?
                            Ma mõtlesin, et äkki siiski oli seal mingi eriline hetk mida ei suutnud märgata, aga ju siis mitte. Jaga palju tahad, jaga jaga. Küll midagi minu jaoks ka on

Kommentaar

miski minu sees ütleb, et see video pole autentne, kuid... oleks ju igavesti vahva kui oleks.

Kommentaar

Sorri,et su lõbu rikkusin. Aga jah inimene ei suudaks oma huultega üleval hoida 80kg ja kui inimene tõmbaks niisama heeliumit sisse, siis peaks ta juba selletõttu õhku tõusma.

Kommentaar

Working...
                                X