Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liiga hea...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
    ai ma ei saa, mõnel lihtsalt kohe on viitsimist

http://www.kesknadal.ee/est/g2/uudised?id=14004
    Tõepoolest väga lõbus

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
      ai ma ei saa, mõnel lihtsalt kohe on viitsimist

http://www.kesknadal.ee/est/g2/uudised?id=14004
      Täiesti uskumatu.. ise ka juba tunnistavad, et neil on erakond nii mõttetuid tegelasi täis, et pole lihtsalt kellegiga asist juttu rääkida. Samas nad peaksid ju rahul olema - mitmel KE liikmel ju eratelekanalites päris oma saated - eetriaega ju jalaga segada.

Viskasin pilgu kiirelt ka kommentaaridest üle ja seal keegi ütles, et Terevisioon peab hommikul inimestes head tuju tekitama.. njah, see on üks põhjus miks ma selle vaatamise ühel hetkel lõpetasin - iga hommik kutsuti mingi poliitik saatesse, kes seletas kui Pupu kõik on. See oli see aeg, kui Ivari Padar käis pea iga hommik oma musti silmaaluseid demonstreerimas.
      BVB - Vaprus

Kommentaar

Politsei- ja Piirivalveamet

Lõuna Prefektuur

Teade

04.02.2010

Ehmunud hääletaja oli sunnitud sõidukit juhtima

3.veebruaril kell 17.24 teavitati politseid, et Puhja poolt Tartu suunas sõidab kaubik Iveco, mille sõidustiil on väga kahtlane. Tartu politseijaoskonna politseipatrull pidas sõiduki kinni Viljandi mnt esimesel kilomeetril. Kaubikut juhtis 47-aastane Valeri. Politseinike sõnul oli sõidukijuht nii purjus, et ei saanudki aru, mis toimub.

Kaubikus oli kaasreisija, 49-aastane mees, kes istus sõidukijuhi kõrval. Kaasreisija sõnul hääletas ta Puhja lähistel bussipeatuses, kust antud sõidukijuht ta peale võttis.

Tartu – Viljandi – Kilingi-Nõmme mnt 19. km-l sõitis aga kaubik Iveco ootamatult vastassuunavööndisse, kus põrkas külgepidi kokku sõiduautoga VAZ, ning lahkus sündmuskohalt. Antud liiklusõnnetuse tagajärjel keegi õnneks viga ei saanud. Hääletaja sai aru, et sõidukijuht on joobes ning palus tal sõiduk peatada, kuid Valeri palvele ei reageerinud ning sõitis edasi Tartu poole.

Kuna sõiduk kaldus pidevalt vastassuunavööndisse, oli kõrvalistuja sunnitud roolist kinni hoidma ning kõrvalistmelt kaubikut juhtima.

Kinnipeetud roolijoodik toimetati politseimajja kainenemisele.

Kommentaar

Kaubiku-Valeri

Oi jah, liiga hea
          .

Kommentaar

Thousands of people meet there! Chatroulette is a random online video chat website. The safe alternative to Omegle. Enjoy meeting new people online with our fast connections. We use advanced moderation, safety is our priority.

Mu saldo on seni hunnik onavaid kutte, paarike kes lõhkus otse-eetris keppi ja üks tots.

Kommentaar

mõni hiina tüdruk on ka. aga põhiliselt ikkagi onavennad.

Kommentaar

Kommentaar

MTV pealt Linkin Parki kontsert hetkel

Kommentaar

Jörpa on hea

Kommentaar

Kommentaar

päris kenake see tanja) , a sry ma ei oskand videot panna.

Kommentaar

See on jah tõesti liiga hea!! Ainult kuulan ja kuulan

Kommentaar

In the 1980s video cassette technology made it possible for “mobile cinema” operators in Ghana to travel from town to town and village to vi...
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

drop the world lil wayne n eminem

Kommentaar

Algselt postitas Calva Vaata postitust
                                eksisid teemaga

Kommentaar

Working...
                                X