Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liiga hea...
Collapse
X
-
Kuivõrd tolle rockooperi (või kuidas see ka välja reklaamiti) tegevus põhineb ikkagi tõsielul, siis kes selle Mäxi täidetud tegelaskuju prototüübiks on v kellel see tegelaskuju põhineb ?? Olen enda arvates Ruja asjadega enam-vähem kursis, aga seda küll läbi ei hammustanud...Algselt postitas PendliFelix Vaata postitust
Kommentaar
-
Põhineb küll tõsielul, aga ei ole siiski nii üksühene, et saaks nime külge panna - see konkreetne tegelane on väljamõeldud kuju, karikatuur erinevatest põhjakäinud-näinud-joonud trubaduuridest, keda oli ja on igal ajal.Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKuivõrd tolle rockooperi (või kuidas see ka välja reklaamiti) tegevus põhineb ikkagi tõsielul, siis kes selle Mäxi täidetud tegelaskuju prototüübiks on v kellel see tegelaskuju põhineb ?? Olen enda arvates Ruja asjadega enam-vähem kursis, aga seda küll läbi ei hammustanud...armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Okei, tänud selgituse eest. Ma mõtlesin, et äkki oli autoritel keegi konkreetne prototüüp, keda silmas peeti.Algselt postitas vincent Vaata postitustPõhineb küll tõsielul, aga ei ole siiski nii üksühene, et saaks nime külge panna - see konkreetne tegelane on väljamõeldud kuju, karikatuur erinevatest põhjakäinud-näinud-joonud trubaduuridest, keda oli ja on igal ajal.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

ssid.
Kommentaar