Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liiga hea...
Collapse
X
-
-
Minu lehe külastus piirdus selle esimese posti ära lugemisega. Uurida kas tegemist on trollimise või tõsiste usuhulludega, noh jah täna vist ikkagi on muudki teha."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."Kommentaar
-
Osta mulle kast õlut, muidu mulle kast õlut sees!
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Härra intelligent on rääkinud.
Ise ei teinud seda pulli, aga maha tegemiseks ka eriti põhjust pole. Täiesti süütu tegevus ja vaevalt keegi neid saamata õllekaste kurikaga taga otsima ka hakkab.
Üks keegi tuttava tuttava tuttav või asi postitas video kus ta tegi õlle joomise asemel kätekõverdusi ja nimetas inimesed kes pidid ka seda tegema, kes ei tee pidavat talle jõusaali kuukaardi võlgu olema või midagi sellist. Vat see on debiilsus.So self aware so full of shitKommentaar
-
Kõik need facebooki mängud on täisdebiilsed. K.a. kõik need õllega üle valamised või ära viskamised, kätekõverdused jne jne jne..Härra intelligent on rääkinud.
Ise ei teinud seda pulli, aga maha tegemiseks ka eriti põhjust pole. Täiesti süütu tegevus ja vaevalt keegi neid saamata õllekaste kurikaga taga otsima ka hakkab.
Üks keegi tuttava tuttava tuttav või asi postitas video kus ta tegi õlle joomise asemel kätekõverdusi ja nimetas inimesed kes pidid ka seda tegema, kes ei tee pidavat talle jõusaali kuukaardi võlgu olema või midagi sellist. Vat see on debiilsus.
Milleks?! Iga natukese aja tagant tuleb facebooki seinale taoline postitus kellegi poolt. Lihtsalt järjekordne plankingu taoline maania.
Järgmisena võiks nad loomulikult hakata jooma autoroolis ja filmida seda, see kes roolis ei joo, jääb kasti võlgu.Kommentaar
-
Üldiselt eriline debiilsus kuubis on kõik need "näe ma tegin nüüd tee järgi või oled võlgu" olgugi et nö "pulliga" pooleks. Ei jaksa sellist jama enam kuskil näha.
Üks minu soberike lasi ka selle üles...
Kommentaar
-
Mulle tuli ka mingil põhjusel see kutse (või pigem nõue?). Tegin video, õlut ei joonud, mängisin Rick Astleyt. Sõber mõistis nalja, ära ei solvund, keegi kellelegi midagi ei võlgne. Eks härrased joogu, kui meeldib. Pahaks ei pane. Veits lame on, aga vähemalt pole nagu need väljamaised 'kolmveerand liitrit viina minutiga' retardid.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.Kommentaar
-

Samas, arusaamatuks jääb, mis juhtub kui väljavalitu keeldub kedagi üle tee aitamast...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
laho ja palota.

Kommentaar