Algselt postitas fitti
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kellel on pülk? Ja milline?
Collapse
X
-
Algselt postitas IndrekL Vaata postitustMilleks sai neid iPodi enda klappe taga ajad? Sellise raha eest saab ka kvaliteetsemaid.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustkui sa kasutad ipodi taga teisi kõrvaklappe, siis on see sulaselge piraatlus ning see on väga väga paha.
Kommentaar
-
Algselt postitas IndrekL Vaata postitustPluss neid klappe kandes teavad kõik, et sul on iPod, mistõttu saad feimi ja sulli jms eksole?
mul on ultrakvaliteetsed sony kõrvaklapid olemas, aga ma ei tunne end mugavalt käies mööda tänavat nagu tšeburaator, nii et need jäägu koju/tööle. iPülga väiksed klapid on aga seniproovituist anatoomiliselt kõige sobivamad ega pane mu kõrvu peale veerand tundi kasutamist valutama. ja hääl, mis neist tuleb, on vinksvonks.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustjobu oled või?
mul on ultrakvaliteetsed sony kõrvaklapid olemas, aga ma ei tunne end mugavalt käies mööda tänavat nagu tšeburaator, nii et need jäägu koju/tööle. iPülga väiksed klapid on aga seniproovituist anatoomiliselt kõige sobivamad ega pane mu kõrvu peale veerand tundi kasutamist valutama. ja hääl, mis neist tuleb, on vinksvonks.
Kommentaar
-
Algselt postitas IndrekL Vaata postitustMis sa solvud, ma ütlesin dannarile seda. Ja ma ei eeldagi, et mingeid suuri pead pähe panema, vaid samasuguseid, ent kvaliteetsemaid nööpe saab selle raha eest.
misksed need kvaliteetsemad nööbid siis on ja kust ma tean, et need mul kõrvu ei piina? leti ees veerand kuni pool tundi neid mõtliku näoga kõrvas hoida oleks huvitav eksperiment, aga ma kardan, et mul hakkaks müüjast kahju, hea inimene nagu ma olen.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar