Nojah, niikaua Moskvas elanud inimesel avaneb võimalus sinna alaliselt tagasi saada - see ju tiivustab inimest, ehk Heimar Lenki, pisut välja paistma. Karl Genrihhovits Vaino elab kiviviske kaugusel ja kord igal aastal käib Anne Veski külas kontserte andmas. Elu kui filmis ...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Edgar Savisaar
Collapse
X
-
Heimar tegi lihtsalt uut Top-10 osa. Top-10 Integreerujat vms."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustloomilikult on need kõik 95k+ häält erinevate inimeste pooltMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Ma just vaatasin venekeelset AK-d. Ain Seppik esines seal puudulikus vene keeles. Ilmselt omal ajal jäigi taolistel tamkanuppudel just keeleoskusest puudu, et EKP Keskkomitees või kus iganes, karjääri teha. Selliseid lambaid mina ei armasta, kindel see. Kui Kalev Kallo ka seda kommentaariumi külastab, siis teda ka mitte. Mina ta poksijaid küll ei karda. Nemad on ka eelkõige spordimehed, ikkagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas lennat Vaata postitustMa just vaatasin venekeelset AK-d. Ain Seppik esines seal puudulikus vene keeles. Ilmselt omal ajal jäigi taolistel tamkanuppudel just keeleoskusest puudu, et EKP Keskkomitees või kus iganes, karjääri teha. Selliseid lambaid mina ei armasta, kindel see. Kui Kalev Kallo ka seda kommentaariumi külastab, siis teda ka mitte. Mina ta poksijaid küll ei karda. Nemad on ka eelkõige spordimehed, ikkagi.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustot kas kesikutebandes saab olla ilma vene keelt perfektselt oskamatta?AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustkrt mind ajab närvi, miks peaks purssima seda vene keelt, nahh räägi eesti keeles, see on juba vene keelsete uudiste asi kuidas nad tõlgivad jne, minu arust see ei näita midagi kui sa vaevu-vaevu selle intervjuu ära annad. Eestimaal võiks eesti keeles ikka rääkida!
edit: Ilma mattideta.
Kommentaar
-
Algselt postitas lennat Vaata postitustVõtame esialgseid emotsioone sutsu vähemaks! Mina olen küll uhke, et ma oskan vene keelt. Kusjuures seda päris õiget vene keelt ehk siis Aleksandr Sergejevitš Puškini oma.
edit: Ilma mattideta.minu pahameel on suunatud venekeelsetes uudistes kaamera ees purssivatele poliitikutele ja muudele riigiametnikele! niiet räägi venekeelt edasi ja ka mina pursin seda edasi kui aegajalt vaja läheb.
AILTON
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar