Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

lõpuks teevad ka tuntumad inimesed savika vastu midagi: http://www.delfi.ee/news/paevauudise...hp?id=16219117

Kommentaar

Savisaar poeb kohe põhku peitu kui tal midagi untsu läheb ning avalikuks tuleb.

Kommentaar

Hehee, Savisaar on rullnokk

Kommentaar

Loodetavasti saab tegelane nüüd oma Rummu valijatega kohtuda 10-nest päevast peaks piisama?

Kommentaar

Meil kõigil oleks viimane aeg peeglisse vaadata ja mõelda, et kas mul on õigus teiste vigade üle lõugu laksutada ning kas ma olen ise ikka seadusekuulekas olnud...

Kommentaar

Algselt postitas Tembu Vaata postitust
              Meil kõigil oleks viimane aeg peeglisse vaadata ja mõelda, et kas mul on õigus teiste vigade üle lõugu laksutada ning kas ma olen ise ikka seadusekuulekas olnud...
              seda ka, aga vahelduseks voiks ka moelda, et uks on avaliku elu tegelane ja Eesti Vabariigi pealinna korgeim ametnik, kellele kehtivad siiski mingid eetikanormid. kui nuud votta seda sinu lause viimast poolt, siis oleks meil anarhia
              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                seda ka, aga vahelduseks voiks ka moelda, et uks on avaliku elu tegelane ja Eesti Vabariigi pealinna korgeim ametnik, kellele kehtivad siiski mingid eetikanormid. kui nuud votta seda sinu lause viimast poolt, siis oleks meil anarhia
                Kas see kui kiirust ületab suvaline laotöötaja on parem kui et seda teeb linnapea?

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                  Kas see kui kiirust ületab suvaline laotöötaja on parem kui et seda teeb linnapea?
                  minu arust ei saa lihtsalt võtta et miski on parem või mitte. seaduse ees peavad kõik olema võrdsed
                  Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas lennat Vaata postitust
                      edgar the naistemees. pekk vist mõjub hästi naiste saamisel

Kommentaar

Ülaloleva pildi kommentaarid:

“See oli nali! Loomulikult! Midagi tõsist selles ei ole,” kommenteerib Tallinna linnavalitsuse nõunik Liina Oja pilti, kus ta suvepäevadel meer Edgar Savisaarega intiimses poosis istub.

Nädalavahetusel peetud Tallinna linnavalitsuse suvepäevadel jäid fotole intiimselt koos istunud linnapea Edgar Savisaar ja linnavalitsuse nõunik Liina Oja (31), kirjutab SL Õhtuleht. Paljudele suvepäevalistele jäi mulje, nagu istunuks Savisaar koguni noore naise süles.
                        “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Algselt postitas Pealik Vaata postitust
                          Nädalavahetusel peetud Tallinna linnavalitsuse suvepäevadel jäid fotole intiimselt koos istunud linnapea Edgar Savisaar ja linnavalitsuse nõunik Liina Oja (31), kirjutab SL Õhtuleht. Paljudele suvepäevalistele jäi mulje, nagu istunuks Savisaar koguni noore naise süles.
                          Noore naise? Pildid on vist vahetusse läinud
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                            Noore naise? Pildid on vist vahetusse läinud
                            sama mõtlesin minagi et kui see naine on noor siis elvis elab viljandis
                            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                            Ott Järvela

Kommentaar

Aivar Pohlak: Kangrost kadeduseta

Looming on inimese eneseväljendus ja sellega võib tegeleda igaüks ja õigupoolest on see inimeseks olemise vajalik osa. Kunst on eneseväljendus, mis kannab olulisi inimlikke väärtusi või tundeid või peegeldab midagi sügavalt isikupärast.

Erinevate inimeste hinges on vajadus saada puudutatud erinev ja olen kindel, et lihtne ajalukku väärtuste kandjana mitteminev looming täidab seda tähendust sagedaminigi kui sügav ja läbitunnetatud kunst, sest vajadus lihtsate puudete järele on suurem juba seepärast, et lihtsaid inimesi on maailmas rohkem.

Ja küllap on nii, et massitarbimiseks sobibki enam lihtne looming — kujudest kõneldes hästi tehtud, ilus ja ümbrusesse sobiv asi — kui sügavalt läbitunnetatud kunst; mulle tuli siinkohal pähe osa Ülo Õuna loomingust, mida kujudesse vähegi sisse elades valus vaadata, aga mille asumine sobimatus kohas ei aita mitte kuidagi kaasa tavamaailma ilusamaks tegemisele, sest inimene ütleb enamasti, et tegu on inetu ja ebaproportsionaalse esemega, tajudes — nendesse kujudesse kätketud maailmas olemise valu teeb haiget.

Või mida arvata, kui Munchi „Karje“ — inimese maailmas olemise ängi, ärevust ja hirmu täpseimal moel väljendav pilt — asuks mõnes Tallinna Sadama turiste vastu võtvas hoones või — eeldusel, et Munch olnuks eestlane ja tallinlane — suurendatuna sellesama Kalevipoja kuju asemel alusele püstitatuna Tallinna lahes: sellisena kaotaks sügavaid isiklikke läbielamisi peegeldav teos kõik oma tõelised tähendused ja muutuks linna välist ilu täiendavaks ja ehk isegi eputavaks visiitkaardiks, olles sellisena kunstniku kannatuste naeruvääristajaks ja talle surmajärgseks solvanguks.

Kahtlemata tean Kalevipoja kuju püstitamise idee sisust vähe, aga mulle tundub mõte ilusa ja sobilikuna just lihtsa loomingu mõttes, ja kui teostus õnnestub — Suure Tõllu ja Pireti näide peaks ütlema, et pigem õnnestub; Jüri Arrak ju kujusid ei tee, aga Kangro poolt kujudes viljeldav arraklik joon on lihtsalt ilus, ja kui kuju jääb pelgalt vaatamiseks (olen kusagilt lugenud mingitest liftidest, mis kuju sees sõitma hakkavat, aga ma võin vabalt eksida) –, siis täidab ta just seda tähendust, mis selles olukorras ainuvõimalik. Turist ronib vähegi ilusa ilmaga laevalaele ja saab oma teekonnal lisaks alkoholiuimale ja muudele maandustele Tallinna reisilt ka kunstielamuse — oma tasemel muidugi; koju jõudev eestlanegi läheb laevalaele, vaatab kuju ja mõtleb elu üle — juttu kuju ümber on olnud piisavalt, et müüti tekitada; ja tippkunstnikki paneb oma välismaa külalise autosse ja käib temaga Pirital; kunsti mõttes ei ole see kõige õnnestunum lahendus, ütleb ta inglise keeles oma kolleegile, ja küllap on mitmeid võimalusi, kuidas kolleeg vastab, aga pean kõige tõenäolisemaks, et ta ei saa väitest aru.

Sest välismaa kolleeg ei tea midagi kujuri erakonda astumisest, mis kahtlemata on sigadus, aga sellistest sigadustest suur osa elust meie ümber koosnebki; tuletan taas meelde, et see on turumajanduslik maailm igal tasandil, mis ei tohiks olla üllatuseks, ja kui meie kunstniku kolleeg on pärit niinimetatud lääne demokraatlikust ühiskonnast, mis kaubalis-rahaliste suhete arenenud ajastus olnud meist oluliselt kauem, võib olukord temagi jaoks olla sama loomulik, nagu osa jaoks meist — ka minu jaoks — on unistus ilusast ja õiglasest maailmast; mäletate, meile kõneldi kunagi nii, ja küllap jäid lihtsameelsemad ja siiramad seda juttu uskuma, ja küllap otsivad mõned seda maailma enese seest siiamaani.

Kalevipoja kuju ümber toimuv aga seostub minul Sakala lammutamise ja Tõnismäe sõjahaua looga — just kunsti- ja kultuuriinimeste käitumise seisukohast –, jääb mulje, et viimased on muutunud poliitilisel maastikul hõlpsasti suunatavaks, sest inimlik loogika ütleb, et kahe nõukogude aja sümboli osas pidanuks kunsti- ja kultuuriinimesed kaitsma pigem sõjahauda kui nõukogudeaegset poliitmaja.

Lisan, et mina teinuks Tõnismäe hauast pisikese surnuaia mälestuseks lihtsameelsetele sõduritele — sõdurid on ju enamasti lihtsameelsed –, aga mõistan, et olukorras, kus kalmistust tehti poliitiline põld ja küsimus seisnes vaid selles, kes lõikab viljad, ei olnud otsustajatel nende jaoks olulistest asjadest lähtuvalt palju valikuid. Lisan, mõistan seepärast, et tahan mõista.

Lihtsameelse sõduri kujundit aga saab kasutada teiseski tähenduses, loos kirjeldatud lahingutes Kalevipoja ja Sakala keskuse ümber on kunsti- ja kultuuriinimeste tähendus olnud just selline.
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

miks see paks idikas kõigest vastupidiselt arusaab?

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar ütles täna toimuvatel erakonna suvepäevadel, et kui miski väärib neil päevil teravamat tähelepanu, siis on see Eesti majanduse olukord, samuti viitas ta valitsuse apsudele.

«Hansapank juba teatas, et lauge majanduslangus on alanud,» märkis Savisaar pressiteates. Savisaare sõnul tuleb majandus veel enam luubi alla võtta ning tuleb lõpetada pea liiva alla peitmine.

«Tuleb endalt küsida – mis me saame teha, et võimalik majanduse jahenemine või isegi kriis võimalikult pehmeks muuta,» lausus erakonna esimees. «Kuidas kaitsta neid, keda see kõige valusamalt tabab – peresid, vanainimesi, lihtsaid tööinimesi, kes täna ei leia kusagilt tuge.»

Savisaare sõnul on sügisest veel vara rääkida, aga ette võib ennustada põnevaid aegu.

«Me näeme, kuidas üha enam nurisetakse valitsuskoalitsiooni apsude üle ja valitsuse pea kohal pole taevas sugugi nii pilvitu,» ütles Savisaar.

«Ma ei ennusta siin, et see valitsus kiiresti kukub, aga eks me näeme juba lähikuudel, kuidas see uus kolmikliit hakkab üha enam meenutama üht juba olnud kolmikliitu, kus vend ei tundnud venda ja valitses ärapanemise vaim.»
                                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X