Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ei ole midagi, kui tahad hoida näppu elu pulsil, tuleb tihemini orkutis käia. Kellel on sünnipäev, kellel uus kass või auto, kes on saanud tanu alla, milline on kellegi armastuse vili ja millega tegeleb parasjagu Joss - kõik ühes kohas.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Ei ole midagi, kui tahad hoida näppu elu pulsil, tuleb tihemini orkutis käia. Kellel on sünnipäev, kellel uus kass või auto, kes on saanud tanu alla, milline on kellegi armastuse vili ja millega tegeleb parasjagu Joss - kõik ühes kohas.
Aga ma ju ei taha seda teada.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
kamooon mees! Orkutis ei saa ju pilte hinnata - kõik feim läheb kaotsi.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
noh.. toksin seent enamjaolt, ülejäänu ajas olen porkutis.
no kuulge! seened on nii üleeelmise sajandi teema et ma ei hakka pikemalt sel teemal peatumagi. või kui, siis nii palju, et hollandist võib asjatundmatu banaan pilvepääsme asemel end peldikujärjekorrast leida.
aga tulgem tagasi teemasse. mis toimub? saia enam pole, üldse. igal pool voorusevööd ees. ja vööta pildid on nii reitjeejee, et ei hakka isegi kuivama selle peale.
noh, mida siis üks kuivik ikka tegema peab- läks vaatas ameerika ühendriikide tudengite algatatud näguderaamatusse. trademaa! see ju nagu kriket: miljonid inimesed vaatavad ja on vaimustuses, aga normaalne banaanimaailm ei saa neist muffigi aru, eriti kuivatatud banaanide turu sihtkontinendil.
Kommentaar