Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Loobume suitsetamisest peale Eesti võitu Inglismaa üle!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

aga kuidas saab siis hakata päike teistpidi ümber maakera käima? Ses mõttes nagu et siis ta peab ju ühtepidi käima juba, et saaks ka teistpidi olla...

Kommentaar

eesti võidu korral loobun suitsetamisest ja Aramisest
      karm värk on see jalgpall

ja ega see elu ka parem pole

Kommentaar

kui Eesti võidab siis hakkan fännama Tartu Rocki ja Itaalia jalgpallikoondist ja kunagi enam ei ytle yhetgi solvangut nende kohta.see kõige karmim mis olla saab,fännata neid kahte
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
          1 juuni vist on ülemaailme laste ja suitsuvaba päev.
          Kutsun kõiki suitsetavaid fänne ülesse suitsetamisest loobuma kui oleme võitnud väikest inglismaad!
          Pealegi 6 juuni on vist see päev kui avalikes kohtades suitsu ei tohi teha, sealjuures ka fännisektoris.
          Kas on suitsetajaid kes lubavad peale Eesti võitu suitsatamisest lõplikult loobuma?
          Mina. nr.1
          Ülemaailmne tubakavaba päev on 31.mai. Tean, sest ise lõpetasin 5 aastat
          tagasi. 1. juunil on ülemaailmne Lastekaitsepäev. Et nii ääremärkuse korras.

Kommentaar

mis puudutab mängudaatumit ennast ehk 6. juunit, siis alati on alternatiivne võimalus tähistada täiel rinnal Puškini päeva. algul deklameerid ülevas meeleolus viibides erinevaid poeeme, seejärel saabub umbes 90 minutit kestev ja suht järsult lõppev loominguline kõrghetk. pärastpoole mässad võimu vastu, norid kõigiga tüli ja laostud võlgadeni, hommikuse pohmaka raames kutsud öösel sinu naist näppinud sõbra duellile, kus ta su maha laseb.
            top3 siinse foorumi soovitavatest osalejakandidaatidest on hetkel koostamisel.
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
              aga kuidas saab siis hakata päike teistpidi ümber maakera käima? Ses mõttes nagu et siis ta peab ju ühtepidi käima juba, et saaks ka teistpidi olla...
              hakkab käima vastupidiselt kopernikuse avastusele eelnenud ajale

Kommentaar

NR 2

Kommentaar

Mina jätan tribüünil suitsetamise maha olenemata kolmapäevase mängu skoorist.

Paadunud ahelsuitsetajana oli mulle alguses igati meeltmööda asjaolu, et lõunatribüünil tossata lubatakse. Ent kuna olen alati püüdnud ka mittesuitsetajatega arvestada, siis olen tähele pannud, et mängu ajal ja eriti veel tuulise ilmaga suitsetades kipuvad suits, tuhk ning konid tahtmatult valesse kohta sattuma ja see ei ole teps mitte hea.
                  Seega üleskutse: tribüünid suitsuvabaks.
                  Kolmveerand tundi kannatab ära küll.
                  Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

aga mis nüüd siis sai Sen? suitsetad edasi?
                    Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Algselt postitas Malfoy Vaata postitust
                      aga mis nüüd siis sai Sen? suitsetad edasi?
                      Teine mäng Inglismaaga ju veel ka tulemas, nii et natuke saab ta veel suitsetada, aga kui kaua, seda ei oska õelda.
                      Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                      Algselt postitas taku*
                      Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

kuna 0:3 sai ,hakkas kolmekordselt tossama.
                        Kapten Trumm

Kommentaar

veidi vist läheb siia teemasse mu järgnev küsimus:

Nimelt keelab uus seadus avalikes meelelahutuskohtades suitsetamise (välja arvatud selleks tehtud spetsiaalsed, tähistatud ruumid), aga kui näiteks baaril on verandal vms lauad, kas seal tohib siis suitsetada?

Kommentaar

No vist ikkagi ei tohi, sest see peaks nagu spets ruum olema koos alarõhuga ja mis iganes seal veel oli.

Kommentaar

no ma ei tea, kusagil türgi urkas mingi venekeelne neiu ütles et seal tohib

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                                no ma ei tea, kusagil türgi urkas mingi venekeelne neiu ütles et seal tohib

türgi urkas võid sa igalpool teha.

Kommentaar

Working...
                                X