Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpalli Teemaline foorum(Pooleli)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kaala Vaata postitust
    http://www.tarbija24.ee/online/komme...K=KOMMENTAARID
    "Sa vist pole viimast ÕSi lähemalt uurinud - nüüdseks on "õieti" ja "õigesti" eesti keeles samaväärsed."
    Ära loe kommentaare, mille kirjutanud "filoloog".

Viimast ÕS-i võid väga vabalt ka ise uurida:

Kus sa samaväärsust näed?
    Miks neid sõnu pole sünonüümide sõnastikus siis?
    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Vahet pole, kuidas keegi mingit sõna siin kirjutab. Eks kõik me oleme üritanud millalgi mingit ideed ellu viia, mis kõrvalt vaadates või hiljem vaadates suht mõttetu paistab. Nii ka siin - mõni kindlasti suudab sellisel üritusel ka leida asja, millele veel turul nõudlust pole ja asi läheb käima. Jalgpalliteemaline foorum aga see pole.

Kommentaar

uuest foorumist on teema küll kõrvale kaldunud. mõttetu üritus.

Kommentaar

Kusjuures ma pean tunnistama, et olen 15-16 aastaselt, kui mul jalgpalli vastu huvi tekkis, ise ka sellise foorumi teinud. Meil oli oma kindel jalgpallihuviline sõpruskond ja mingi aeg püsis see foorum isegi üleval, aga pärast mingeid jamasid serveriga, kui uut foorumit pidin nullist alustama asi enam käima ei läinud. Ma usun, et kui keegi tahab soccerneti foorumile tõsiselt konkurentsi pakkuda, siis ei piisa selleks mingist tasuta lehest, kuhu saab endale foorumi üles panna, vaid peab ikka kõvasti raha selle alla panema.

Kommentaar

Algselt postitas kaala Vaata postitust
            jajah. aga minuarust on mingi uus reegel, mis lubab mõlematpidi. ala enamus inimesi kasutab sõna õieti ja siis tehtigi
            Ma tahan ka norida! Õige on öelda "enamik inimesi".

Kommentaar

enamus chelsea poisse võiks sinna kolida
              niiet minu arust on see püha üritus
              Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
                enamus chelsea poisse võiks sinna kolida
                niiet minu arust on see püha üritus
                Chelsea_ruulib
                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Mõttetu on ju konkurentsi pakkuda. Soccernet on hea foorum õige vel mingit uut jura vaja.
                  Algselt postitas Cule
                  Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Working...
                  X