Algselt postitas _AI_
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Olulised uudised
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKas sa töötad Rootsi valitsuses?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustMeenutad mõnda 15 aastast kes arvab, et on kogu maailmast targem. Selle teema pealt seal olengi väga pädev ning tagant järele vaadates oli mul õigus, nii et nice try, aga istu maha parem.
Eelmine postitus ütleb hästi, lihtsalt ei pidanud vajalikuks seda ise välja tuua kuna see on lihtsalt nii absurdne situatsioon, et annab ikka kaigas olla kui aru ei saa, et ükskõik mis see põhjus siis on või ei ole on millegi pärast see asi kinni mätsitud, ei väida, et laev ei uppunud ametliku põhjuse pärast, aga midagi siin on.
"Endiselt küsimus - kui Estonia üks parrastest on auke täis, kui sõel siis kuidas sellelele mitte keegi 26 a jooksul tähelepanu ei juhtinud, K. A ametlik versioon ?
Et noh, üleeile polnud auke, täna on see neist lausa paks.""An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustSa ei saanud aru.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKüsimus ei olnud selle quote’itud osa kohta vaid üleüldiselt."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustEi, ja see pole ka oluline. oluline on, et linnupoja teab, sest teised, kes nii ei arva, on lauajalad ja ta teab, sest tal on selline töö, et ta peab teadma.
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustEi, ja see pole ka oluline. oluline on, et linnupoja teab, sest teised, kes nii ei arva, on lauajalad ja ta teab, sest tal on selline töö, et ta peab teadma.
mina väidan, et me keegi ei tea mis on tegelt tõde.
sina väidad, et sa tead.
mõtle natukene.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustOleme ausad... ega sa ise ka suhtud ikka väga üleolevalt oma postituste ja tõe surumisega teistesse. Siis kui mina või keegi teine lõpuks midagi ütleb, siis on närvihaiged ja mida kõike veel. Sa tuled nüüd nagunii küsima minu demagoogia peale, et too palun näiteid, siis see toon on kõikides su postitustes ning ma ei ole ainus, kes nii arvab. Sa meenutad mulle jubedalt Varro Vooglaidu ehk on sinu absoluutne tõde ja on valed arvamused ning vahepealseid asju sa ei tunnista.
Pikalt ei hakka enam neid argumente laduma, kokku võtab need Randpere, aga tal on ka ülbe toon ja loll kui lauajalg."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitust...ratsionaalne ja loogiline argumentatsioon kõneledes seinale
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustTuletan meelde, et sa väitled siin Linnupoja, Nasfali, Sambase ja Kaalaga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustmoded? oleks ju parem, kui kogu Estonia ühes pakis, ei?
Kommentaar
-
Täna öösel veidi enne kella kolme fikseeris Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteel Sindi silla vahetus läheduses liiklusjärelevalvet teinud eravärvides politseipatrull Pärnu poolt Paide suunas liikunud sõiduauto Porsche sõidukiiruseks 130 kilomeetrit tunnis ja andis sõidukile peatumismärguande. Juht eiras seda, lisas kiirust ja hakkas politseinike eest ära kihutama.
Vot see on selle teema lugu.
Kommentaar
-
Filmitegijate sensatsioonihimu...
Miks ei peakski tekkima sensatsioonilisus, kui 1994 septembrist 2020 septembrini ei olnud laeva pardas auku aga nüüd leiti, et on. See iseenesest ongi ju üpris sensatsiooniline avastus?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar