ja mobiiliga teht pilt ka juures!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Olulised uudised
Collapse
X
-
tra, raske on välja uurida, mis marki juustu tüüp ostis vä!see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Lisaks see ka veelt, et suunaks Martini SIIA teemasse... ju kän duuit!DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Kristlik otsimootor. Igati lõbus masin. Annab jumalale meelepäraseid vasteid ka kõige ropumatele päringutele.
E. prse, ma arvasin, et olen toredate linkide teemas, aaga noh, tühi temaga.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustSuhkruhaige
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustKristlik otsimootor. Igati lõbus masin. Annab jumalale meelepäraseid vasteid ka kõige ropumatele päringutele.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Mihkel Raua suur lemmik Mari Pokinen kihlus Linnateatri näitlejaga.
Esiteks, Mait Jürjens.... tramaivõi. Teiseks, õnnitlused kasutajale Newcastle/mjkk tähtsa sündmuse puhul. Ning kolmandaks, kes foorumi omaaegse legendiga eriti kursis ei ole, siis üks suvaline postitus teemasse sisseelamiseks. Olid ajad.... jõulud on hea aeg nostalgiaks.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustNägin eile Mikku Maarja küla kontserdil laulmas ja mõtlesingi, et nüüd nii kuulus, et foorumisse enam aega pole tulla
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar