Pardon minu võhiklikkust, aga kuidas see uudis oluline on?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Olulised uudised
Collapse
X
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustPardon minu võhiklikkust, aga kuidas see uudis oluline on?
Kommentaar
-
UN kliima konverentsil jäi mulle meelde kaks sõnumit. 1) Et suurimad kannatajad üritavad kõik enda kaitseks teha, aga nendest ei sõltu peaaegu midagi. Nemad ei põhjustanud seda ja nende poolt tehtavad muutused, mida nad teevad hea meelega, on vaid väike tilk kogu suurest potist. 2) Sõnumid on ilusad, aga kas päriselt ka midagi muutub? Kõik mainivad konverentse, mis on olnud ajalooliselt, aga nendest pole küll kinnihoitud.
Ja kuidas David Mitchell selle kokkuvõtab
Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustStv kanalivalikusse pidavat lisanduma uus spordikanal, mis näitab muuhulgas itaalia ja hispaania liigat. Ning en ha elli
Kommentaar
-
Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustSellel noorukesel tütarlapsel pole vist kupli all kõik päris korras. Autosse istudes siis ei saanud aru, et pole pükse jalas või? Ja kui sai, siis miks see hiljem häirima hakkas?
Kommentaar
-
Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitust
huvitav kas riigikogu peaks nüüd seaduse vastu võtma püksata autojuhtimisestSeisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustdiskrimineerivad nudiste arvatavasti
huvitav kas riigikogu peaks nüüd seaduse vastu võtma püksata autojuhtimisest
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar