320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Olulised uudised
Collapse
X
-
Iowa teacher Ashley Anderson is accused of engaging in sexual acts with four male students at Aplington-Parkersburg High School. The math teacher has reportedly admitted to having oral sex with two students, sex with another, and sending nude photos of herself to a fourth. Four felony charges of sexual misconduct were levied against the educator. […]
Eesti noortele õpetajatele eeskujuks.sigpic
Kommentaar
-
Eesti jäähokimeistrivõistlustel oli täna märgilise tähendusega päev - Tallinna HC Viiking Spordi koosseisus debüteeris KHLi kogemusega Pavel Karpuhhin; meeskonna treeneripingil tegi aga esimese mängu ka Eesti rahvuskoondist juhendav Dmitri Medvedev.
Toimetas Kaspar Koort
Kas Järvela on Gaša Õhtulehe sporditoimetusse tööle sebinud?
Kommentaar
-
Täna kirjutan ma teile, mure südames. Inimene oma egoistlikkuses on viinud järjekordse liigi väljasuremise äärele, hävitades selle asualad kalkuleeritud hoolimatusega.
Siberi tiiger, Wyomingi kärnkonn, Amuuri leopard ja Aafrika metseesel. Neid liike enam sisuliselt ei ole. Täna võime sellesse nimekirja lisada ka kubemetäi. Mu süda nutab veriseid pisaraid, kui sellele mõtlen. Selline süütu väike armas olevus, kes kudistab sind õrnalt jalgevahelt ja annab külmal õhtul sooja... ja nüüd on inimese hoolimatuse tõttu peaaegu kogu populatsioon hävinud!
Inimesed, lõpetage bikiinipiirkonna vahatamine! Säilitage kubemetäidele eluliselt vajalikku karvastikku!sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuivik Banaan Vaata postitustTäna kirjutan ma teile, mure südames. Inimene oma egoistlikkuses on viinud järjekordse liigi väljasuremise äärele, hävitades selle asualad kalkuleeritud hoolimatusega.
Siberi tiiger, Wyomingi kärnkonn, Amuuri leopard ja Aafrika metseesel. Neid liike enam sisuliselt ei ole. Täna võime sellesse nimekirja lisada ka kubemetäi. Mu süda nutab veriseid pisaraid, kui sellele mõtlen. Selline süütu väike armas olevus, kes kudistab sind õrnalt jalgevahelt ja annab külmal õhtul sooja... ja nüüd on inimese hoolimatuse tõttu peaaegu kogu populatsioon hävinud!
Inimesed, lõpetage bikiinipiirkonna vahatamine! Säilitage kubemetäidele eluliselt vajalikku karvastikku!
aga kust neid saada?
1 variant on külastada anne sauna bomshide pesupäeval. saab tasuta saunas käia ja ka törts mehejuttu ajada vastavate spetsialistidega.tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustNewton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitust
Kommentaar
-
http://podcast.kuku.ee/saated/kirillitsas-eesti/ 08-02 saade Yana Toomi skandaalist. Huvitav!Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar