Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Olulised uudised
Collapse
X
-
Noh, mingites väga kõrgetes sfäärides räägitakse Ilvese armukesest... Ja ma ei tea, kas see vastab tõele, aga kui vastab, siis see oleks pauk.Kommentaar
-
Loomulikult sain ma aru mis pidi mõnu asja mõtles aga olen üpris kindel, et enne ametiaja lõppu midagi sellist ei toimu. Kui on üldse selleks põhjust. Ei imestaks kui praeguste teemade valguses pannakse inimestele tahtlikult või tahtmatult silte külge ning levitatakse kuulujutte.BVB - VaprusKommentaar
-
No asi ongi selles, et mis ringkondades räägitakse. Niisama jauru ma siin ei jagaks, aga see on ikka, noh, kõrgel...Loomulikult sain ma aru mis pidi mõnu asja mõtles aga olen üpris kindel, et enne ametiaja lõppu midagi sellist ei toimu. Kui on üldse selleks põhjust. Ei imestaks kui praeguste teemade valguses pannakse inimestele tahtlikult või tahtmatult silte külge ning levitatakse kuulujutte.Kommentaar
-
-
Kommentaar
-
Nüüd saavad tantralised omale vapilooma vähemalt. Siit näeb pilti ka https://www.meiemaa.ee/index.php?con...=1&artid=65341BVB - VaprusKommentaar
-
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Zoonekrofiilia.Kommentaar
-
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar