Majanduses lendab sitt ventikasse, sest inimesed on idioodid ja lähevad paanikasse, see mõjutab omakorda juba kogu majandust. Juba praegu on enamikel turismiga seotud ettevõtetel tõenäoliselt kõht lahti, see omakorda mõjutab neid, kelle teenuseid turismisektor kasutab (nt nafta hind on hakanud järjest langema). Rääkimata sellest, et kogu asi sai alguse Hiinast, mis on globaases majanduses suurim tootja. Olen kuulnud mitmes keisist, kuidas plaanitud koostöö äkki pooleli on, kuna keegi ei julge Hiina sõita, et lepingule alla kirjutada jne.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Olulised uudised
Collapse
X
-
selle suremuse statistikaga ootaks muidugi mõne hetke veel. hetkel on "statistiliselt" suremus väljaspool hiinat suurem kui hiinas. et elame näeme...Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Mart Helme ka Trumpi copycat, aga kui aus olla, siis see on õigem käik kui hirmu külvamine. Mul vähemalt hea meel, et keegi ennast nii reljeefselt väljendab. Taustal spetsialistidel praegu nagunii käed jalad tööd täis, et negatiivsete stsenaariumite puhul päriselt ka valmis olla.Kommentaar
-
-
mingi lame maa teema?Kommentaar
-
Kurb kui noor inimene peast täitsa sassi läheb.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar