Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Olulised uudised
Collapse
X
-
-
-
loomulikult. on ta ju ennegi tisse välgatanud, aga töö tegemine on häiritud igatahesKommentaar
-
-
"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)Kommentaar
-
Ma pikka aega mõtlesin, et miks elu24 portaalis sellised ülisuured ja poolenisti punased ja viimasel ajal silmakriipivad erkroosad pealkirjad on. Mõtlesin ja välja ei mõelnud kuni tuli uudis, et ühes koolis keelati elu24 portaal ära. Siis tuli jälle meelde, et tuttavad teismelised kasutavad messengeris rääkides igasugus vilkuvaid hüppavaid ja erkvärvilisi tähti jms. Tundub, et elu24 on üles ehitatud kindlale sihtgrupile ja kõige selle peale mõtlesin veel, et see kõik kokku on veidike masendav või nii. Aga ainult natuke, sest eks kõik alga ikka nõudmise ja pakkumise suhtest. Kust algab nõudmine ja kust pakkumine, sellest ei tahtnudki ma täna rääkida. Olen hoopis õnnelik, et oma olulisele küsimusele lõpuks vastuse sain.On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…Kommentaar
-
-
Tuleb välja, et Parisel on suht pohh nendest täis elevantidestRien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchooKommentaar
-
Lausing on ju debiilik. Kesikutel pole enam targemat teha või?Algselt postitanud kasutaja jaamu poolt
See ju ammu teada fakt,et koja karsklane onINTER ARMA CARITASKommentaar
-
Lausing on nagu väike laps
Mees omab küll õigusharidust, kuid paraku on end selles valdkonnas päris lolliks teinud... kurb aga mees ainult näitab kui kõrgele tema mõttelend küündib... Mitte just liiga kõrgele nagu näha...olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar