Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Olulised uudised
Collapse
X
-
Vabaduse väljaku alla maetakse 60 miljonit krooni
Mina igatahes läheb homme labidaga vabaduse väljakule ja hakkan seda rahahunnikut otsima.
Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchooKommentaar
-
Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - RosenborgKommentaar
-
Harju maakohus vahistas 5. jaanuaril 21-aastased Ardo ja Viljari, kes tahtsid võtta pantvangi ühe Eesti ettevõtja tütre ning nõuda tema eest lunaraha.
hoiatus! kohtunikud käivad mööda Eestit ringi ja vahistavad inimimesi!
Aga tõsiselt rääkida, siis uskumatult lollid kurjategijad ikkagi... vaadake vähem filme!
olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
-
Eestimaa uus hümn? Olen poolt igaljuhul.
Kommentaar
-
Mina kaa, Mina kaa!Eestimaa uus hümn? Olen poolt igaljuhul.
http://www.youtube.com/watch?v=08nf7...eature=relatedRien en ce monde ne peut arrêter OM!

-
Vändra Avelile löödi tanklas jalaga näkku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Joga Bonito!!!Kommentaar
-
-
Haha.
Pigem on Justis ajukääbikud.Kommentaar
-
Vastupidi. Sellised kõmu-uudised on just väga populaarsed, ning elu24 on tõenäoliselt üks eesti külastatavamaid veebilehti. Kõmu müüb. Vaata, mis Hollywoodis toimub.
Inisejaid leidub alati, aga needsamad inisejad satuvad ikka ja jälle sellele leheküljele, et uut materjali leida, mille üle iniseda, samal ajal hoolikalt sealset reklaami tarbides."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)Kommentaar
-
Ärge nüüd siis nii kurjad kah olge. Mõni inimene tahab olla nagu staar. Vot seepärast on seda vaja. Mulle see igatahes meeldib. Nüüd, kui tahan Luisa Värgi moodi olla, siis hakkan hapukapsasuppi sööma
Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar