Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kogu see intervjuu on comedy-gold, nii küsija kui küsitava poolt. Alljärgneva peale lahkus kohvi konkreetselt nina kaudu arvutimonitorile:
Mida arvad üldse sellest loost Dima Bilaniga? Kogu see lugu on ebanormaalne. Hotellist lahkusime juba õhtul, kellegagi seal ei pidutsenud ja Bilani numbrit pole ma ka saanud. Varsti kirjutakse vist sellest, et olin koos Rihannaga voodis.
Kas oleksid nõus siis Rihannaga magama?
Ei iial!
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
"Siiski, üks suur uuenduslik läbimurre toimus. Elu24.ee, kus iga Eesti inimene saab valida maailma ilusaima tissipaari omaniku ning püsib lakkamatult kursis, kas Britney Spears kannab täna aluspesu või mitte – see on Eesti meedia aastategu 2007."
Palun võtta teadmiseks
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kusjuures isiklikult mina olen pettunud, et pean tissipaaride hindamisel kasutama ülemäära palju oma (haiget?) fantaasiat ja aimama, mis riiete all peidus on.
Need küsimused mida see reporter esitab on ikka kõvad
Kuid kujutame ikkagi ette, et sa said Dimaga kokku ja veetsite kena õhtu hotelli restoranis ning lõpuks tegi laulja sulle ettepaneku koos voodisse minna. Kas oleksid nõus olnud?
Kommentaar