Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Looduslikud ravimid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Elina Vaata postitust
    Tee veepäev.
    Milleks nii vähesega piirduda, juba Švejk teadis rääkida, et klistiir aitab kõigi hädade vastu.
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
      krt peeru lasta on väga valus ja süsi võtab sitakinni mis ei ole ka teab mis parim lahendus.
      lemmik postitus!
      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Espumisan.. aitab alati see ei ole teab mis hull keemia ka

Kommentaar

Algselt postitas marti88 Vaata postitust
          Espumisan.. aitab alati see ei ole teab mis hull keemia ka
          budulojust viimased kolm aastat vaevanud kõhuprobleem saab tänu sulle nüüd oma lõpu! Aitäh sulle
          Where were you in '62?

Kommentaar

Tegelikult on Espumisan parim variant. Tõhus ja pole niivõrd keemilise sisuga, et hakkaks kõhtu koormama. Mu isal oli 2 nädalat tagasi väike kõhuopp ja pärast seda oli Espumisan tema põhiliseks toiduks - ei olnud küll mitte mingisuguseid kõrvalnähtusid.

Pärast oppi söetabletid pole hea variant. Võtab küll gaasid ära, aga on siiski organismile üsna keeruline seedida. Seega peab söetabletid hästi korralikult läbi närima ning rohke veega alla neelama.

Olen kuulnud, et köömnetee aitab. Seda küll ei tea, kuidas valmistada, aga ma arvan, et külll seda infot ka kusagil leidub.

Kommentaar

Working...
            X