Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Maailmasõda

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vene armeejuht süüdistas Balti riike «hoogsas relvastumises»

Kommentaar

Kommentaar

Pole midagi imestada, tiblad ei saa siis noid maid nii lihtsalt vallutada, tuleb hakata mingite USA tüüpidega jändama

Kommentaar

No läks lahti! Tiblad hakkasid osseetialasi "päästma" gruusia "psühhopaatide ja vägistajate" käest. Täiesti imelikud vennad istuvad seal kremlis. Muud teha ei oska kui teistega plõksida. Võiks tegeleda oma kuradi probleemidega, mitte minna teiste ajusid nussima oma lollustega. . Varsti võib sama värk olla Eestis, venemaa leiab, et midagi on valesti, saadab oma "rahuvalvajad" Ida-Virumaale, kuni lõpuks on kuradi terve munnide armee seal.

Kommentaar

nüüd juba pommitavad abhaasiat.
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Nojah. Sümboolselt oma dopinguga vahele jäänute sportlaste pealt tähelepanu ära.

Kommentaar

Palun see teema sulgeda. Minu arvates on see jabur teema.
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Põhimõtteliselt jah praegune sisu teemaga üleliia palju just vastavuses pole. Kuigi Gruusia on nii nunnu riik, et sellest võiks kohe eraldi teema teha...
                  Which ship has never docked at Liverpool?
                  The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Alles oli sõda kuskil Iraagis või Afganistaanis. Nüüd on sjategevus pmslt ukse taga. Raisk need venelased ajavad kopsu üle maksa. Idioodid!

Kommentaar

Kuidas see Georgia teema III maailmasõjaga seotud on?
                      Asi on sellest ikka väga kaugel.
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ei hakanud uut teemat tegema. Nagunii kustutatakse ära

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                          Alles oli sõda kuskil Iraagis või Afganistaanis.
                          intelligents, raisk.
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

Venkud on ikka julgeks läinud. Eestlasena on ikka päris ärevaks tegev praegune Venemaa käitumine ja olukord Ukrainas.

Kommentaar

Kommentaar

Krt ega me siin Eestis ei saa ka ennast turvaliselt tunda. Kui ikka Patja tahab,siis tuleb ka Lasnagorski omasi "päästma". Kutsar juba toetab omasi !
                                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X