Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

2007 R2 aastahiti valimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Adeli fenomenist ma eriti aru ei saa. Et tee nagu midagi erilist peale hästi laulmise aga kõik on ilgelt sillas ja igasugu rekordid kukuvad.
    Hea turundus. Läksin mingi päev Rahva Raamatusse ja seal oli sisuliselt terve kohvritäis Adele'i plaate, aga muid uuemaid ja paremaid asju pidi julmalt otsima (ja seejuures paljut ei leidnudki).

Kommentaar

Adeli fenomenist ma eriti aru ei saa. Et tee nagu midagi erilist peale hästi laulmise aga kõik on ilgelt sillas ja igasugu rekordid kukuvad.
      Fenomenaalne hääl ja humble isiksus. The least hated laulja on ta juutuubis, üle 500mil vaatamistega yt videodel on tema 3 videot kõige vähem dislaike saanud

Kommentaar

Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
        Fenomenaalne hääl ja humble isiksus. The least hated laulja on ta juutuubis, üle 500mil vaatamistega yt videodel on tema 3 videot kõige vähem dislaike saanud
        Tagasihoidlikus ja fenomenaalne hääl üksi tavaliselt ei müü. Hea häälega lauljaid on maailmas miljoneid. Ja olgem ausad, Adele pole ka just maailma kõige atraktiivseima välimusega. Mitte, et ta kole oleks aga igasugu piitspeenikeste Kety Perrydega ta päris võistelda ei suuda.

Aga mulle üldiselt Adele`i laulud meeldivad. Vanemad nagu Chasing Pavements pisut rohkem. Tavaliselt mulle sümpaatsed lauljad/bändid sellise edu osaliseks ei saa.

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
        Hea turundus. Läksin mingi päev Rahva Raamatusse ja seal oli sisuliselt terve kohvritäis Adele'i plaate, aga muid uuemaid ja paremaid asju pidi julmalt otsima (ja seejuures paljut ei leidnudki).
        Ilmselt on Sul õigus.

Kommentaar

Hea marketing on One Directionil.

Guugeldasin veits ja olen siit mõne teooriaga nõus. Universaalne, likeable, pop scenes ainulaadne

Here are five theories:

She’s inoffensive
          There’s a precious balance for female stars between being talked about, and being talked about. Just like Taylor Swift, Adele can rise to massive levels of popularity because she doesn’t do anything to alienate conservative fans. She doesn’t dress provocatively, or make any kind of social proclamations with her music. It’s kind of funny to call a woman who curses up a storm in every interview inoffensive, but Adele gets away with a lot of things because she’s not American. That swearing can be written off as a Brit thing.

But it’s also not in her music. Anything offensive and edgy about Adele completely evaporates into her songs about feelings. There is nothing about 25 that could possibly keep you from playing it in the car with your 5-year-old or in the living room with your grandmother.

She doesn’t sound like other pop stars!
          Even though 25 is easily Adele’s most pop-y album, it doesn’t “sound like modern pop.” There is no rap breakdown, and the instruments she uses are recognizable. “What’s been going on in the world of music?” she recently asked an interviewer sent from Rolling Stone. Maybe it’s true that Adele isn’t paying attention to the greater music world, but I kind of find that hard to believe. Her intention is that she just doesn’t care. Adele is going to make whatever album she wants regardless of trends.

This praise of Adele is actually a critique of all other pop which people like to claim is shallow and over-produced. 25 is an immaculately produced album. It sounds smooth. Every instrument is balanced properly. But it allows people to hang onto this myth that “real artists,” the ones who stroll into a studio with a notebook full of perfect songs, sing them, and walk out still exist.

She does, of course, sound like other pop stars—Adele sounds like literally every popular singer from 1930 to 1950 in America. But (without Amy Winehouse, and with Sam Smith on hiatus) Adele is the only bold, old-fashioned voice working right now.

She’s a “good” singer
          Everyone loves Adele because she is “undeniably a great singer.” But despite the fact that everyone believes this, there is no standard for what makes a “good singer.” What people mean when they say Adele is a good singer is that she sounds like what American popular music has taught people a good voice is. Adele is, if you listen closely, the best winner American Idol has every produced. Those belting notes, the trembling runs, the deep moodiness, are all things American Idol encouraged listeners to believe is what good singing sounds like. This is fine! But no judgment of art is objective.

Let’s take something that is objective for a second: vocal range. A singer’s vocal range is how many notes on a piano they can hit unassisted on a consistent basis. For 25, Adele has improved her vocal range by two notes because she quit smoking and trained her chords. That brings her to two octaves and four notes. Lana Del Rey has three octaves and one note. Ariana Grande has a goddamn four octaves. Vocal range, of course, is not the only measure of vocal talent. This is just to say that it could be fairly easily argued that Adele is not the best vocalist in the game.

Her songs have “feeling”
          Chris Richards wrote a really great review of 25 in the Washington Post yesterday in which he wrote:

“25” is merely another totem built to remind us that human sadness will always feel more universal than human happiness. It’s a gracious, obvious, expertly sung album filled with truths we already know. It elicits no new feelings, produces no deeper knowledge.

Adele’s 25 is not about “feelings” in the way that Taylor Swift’s songs are about “feelings” in that while 1989 was an autobiography, 25 could be for anyone. It’s a blank canvas on which a giant sad face has been drawn. Why is it sad? For whatever reason you, the listener, think it is. This, at times, makes 25 a much weaker album that it needs to be. It doesn’t have the same heart that 21 conveyed in every beat. But it will make it a more popular album, because experience doesn’t need to be lived to be felt.

Old people like her
          This, in my opinion, is the reason that Adele is as incredibly famous as she is. There are plenty of studies that say that a person’s music taste is pretty much cemented by 33 years old. You tie yourself to the bands that you’ve always loved and you listen to them on repeat. We become nostalgic so much younger than we think we do.

But Adele transcends that boundary for so many people of so many generations, because while she is someone that Millennials came to love in their own prime for accepting new music, every generation has been taught to love this kind of music: these big sweeping runs, these trembling belts. And the great thing about having an older audience is that they are overwhelmingly still buying albums.

Kommentaar

2015 EESTI LOOD
            18. The Weeknd - I Can't Feel My Face (71)

24. The Weeknd - The Hills (52)
            tra, kuula veel Maski, na!
            Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
            krt 30-40 häälega saab juba tabelisse, äkki järgmine aasta valime ühiselt mõne halvimate lugude teemast ja teeme ära?
            kogu see tabel läheb tavaliselt more or less halvimate lugude teemasse ju.
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

Hea marketing on One Directionil.
              Kampa sinisilmseid noori poisse on vist ikkagi pisut kergem väikestele tüdrukutele müüa, kui pisut tüsedamat 27-aastast pereema.

Kommentaar

Adeli fenomenist ma eriti aru ei saa. Ei tee nagu midagi erilist peale hästi laulmise aga kõik on ilgelt sillas ja igasugu rekordid kukuvad.
                Adele trump on see, et ta meeldib peaaaegu kõigile. Nii vanemale generatsioonile kui pubekatele. Pakun, et 20-40 aastaste meeste seas on populaarsus kõige väiksem. Aga suht koht kõigile ülejäänutele gruppidele peaks ta pigem meeldima. Iga grupp leiab midagi, miks Adele nende jaoks sümpaatne on + sinna juurde megahea turundus. Nagu juba mainiti.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                  tra, kuula veel Maski, na!

Oleksid Sa mind just kuulanud ja õigele laulule hääle andnud, siis oleks hääl õigesse kohta läinud:

Ma eriti raadiot ei kuula. Nii palju vaid, kui hommikusöögi ajal taustaks. Weekndi lugudest on mulle tuttavad need kaks:

Esimest olen ka raadiost kuulnud ja kuna inimeste mälu on üldiselt ikkagi lühike, siis ilmselt parim võimalus on kõige hilisemal laulul ehk siis antud juhul "I can't feel my face". "The Hills"-i polegi ausalt öeldes kuulnud, ja vaadates, kui palju seda vaadatud on, siis päris veider, et pole.

Kommentaar

Kampa sinisilmseid noori poisse on vist ikkagi pisut kergem väikestele tüdrukutele müüa, kui pisut tüsedamat 27-aastast pereema.
                    Seda küll. Aga aga väiksed tüdrukud nutavad Adele kuulates patja, sest Zayn läks One Directionist minema. Või ei vaadanud nummi poiss täna sööklas nende poole vms. Ehk siis Adele katab oma deprekatega ka selle grupi kenasti ära.

Kommentaar

Nõus, et 1d on lihtsam turundada. One Direction pandi kokku hetkel mil maailmas polnud ühtegi domineerivat boybändi, täielik tühjus, ehk nad täitsid kohta mille järgi oli suur nõudlus. Selle bändi kokku panemine oli juba geniaalne marketing trikk.

Kuid nagu juba mainitud, siis Adele läheb nii noortele tüdrukutele kui ka vanadele ämmadele peale.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                        Nojah, aga ma pigem ikka mõtlesin mingit Strippar Marco laulu näiteks.

Kommentaar

vaadates seda eesti top listi saan ma aru, et ma ei tea tegelt midagi Eesti tänapäeva muusikast
                          Fino alla fine FORZA JUVE

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
                            Nojah, aga ma pigem ikka mõtlesin mingit Strippar Marco laulu näiteks.
                            Kui top10 piirimail on juba praegu Vaido Neoigaus ja Respekt, siis ma ei saa aru, mis see stripparmarco enam muudaks? Ei tee see midagi paremaks, ei halvemaks, ei naljakamaks.
                            olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                              Kui top10 piirimail on juba praegu Vaido Neoigaus ja Respekt, siis ma ei saa aru, mis see stripparmarco enam muudaks? Ei tee see midagi paremaks, ei halvemaks, ei naljakamaks.
                              Tõsi, ma alles nüüd vaatan et Neigaus on täitsa sees, my bad, tundub, et mingi seltskond on juba ära teinud selle :P

Kommentaar

Algselt postitas Pogba Vaata postitust
                                vaadates seda eesti top listi saan ma aru, et ma ei tea tegelt midagi Eesti tänapäeva muusikast
                                Neist 80st loost olen kuulnud vist kahte, neist tunneks praegugi ära ühe ja see on ka üsn sitt pala (kogu Tame Impala plaat oli pettumus).

Suht imelik, sest enda arvates on mu muusikamaitse viimastel aastatel tugevalt popi poole kiskunud. Eriti veel see aasta proovisin uute plaatidega järge pidada ja juhtusin nii kuulama ka väga palju sellist poppi, mis esimese kuulamise järel prügikasti lendas.

Tekib küsimus, et mida kuradit siis veel raadios mängitakse? Aga ilmselt ongi parem seda mitte teada.

Kommentaar

Working...
                                X