Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Maamaks.Kas peaks tõstma või mitte???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Maamaks.Kas peaks tõstma või mitte???

Täna alustas Reformierakond oma koduleheküljel allkirjade kogumist Tallinna linnavalitsuse kava vastu tõsta pealinnas maamaksu.

«Oma k-mahhinatsioonide katteks maamaksu tõstmine näitab linnavalitsuse ükskõikset suhtumist elanikesse. Me kogume allkirju, et näidata rahva vastuseisu maamaksu tõstmisele,» põhjendas linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees Remo Holsmer alustatud kampaaniat.

Tallinna linnavalitsus saatis kolmapäeval linnavolikokku eelnõu, mis tõstaks maamaksu määra Tallinnas 0,6 protsendilt 1,5 protsendile.
    23
    Keskerakonna soov maamaksutõsta on põhjendamatu
    60,87%
    14
    Jah peaks tõstma kuna linnas läheks elu paremaks
    30,43%
    7
    ei huvita kuna ei ela maal
    8,70%
    2
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

maal- mõtlesin et ei oma kinnistut.vot nii
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

Tallinnas peaks, mujal tuleks alandada.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Tartus peaks, Tallinnas tuleks alandada.

Kommentaar

budukas sa ikka täiesti lojus ikka..
          ei ela kinnistul siis vä?
          tradi ajukääblik

Kommentaar

Tegelikult võiks ikka tõsta küll. Just Pirital, käisin selle teema pärast seal linnaosas ning neile ülbetele rikkuritele, kes seal mölutavad võiks kohe 100% määra virutada

Kommentaar

Ma ei taha nüüd onju keske toetada, aga. samamoodi võib ju öelda. Reformierakond: Keilas maamaksutõus hea, Tallinnas paha.

Kommentaar

Algselt postitas 10 Lopez Saldana
                selline rumal küsimus, et miks lastakse selliseid teemasid lõpmatult teha? teemaalgatajal puudub antud teema osas igasugune arvamus ja seos. samahästi oleks võinud delfi lingi kleepida teemadesse savisaar, riigiorden, pronkssõdur, jalgpallijobu oper, kas tee või kohvi?. offtopic ei ole põhjendus, eriti jyrka teemade kustutamise najal.
                Vabandust, kuigi ma olen jyrkast ainult kuulnud ja temaga isiklik kokkupuude puudub, arvan ma siiski, et sa peaksid natukene austust legendi suhtes välja näitama. Hea viis austuse näitamiseks on tema nime mitte mainimine niisama lambist mingis sitas kontekstis - see on solvav ja naeruväärne.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                  Ma ei taha nüüd onju keske toetada, aga. samamoodi võib ju öelda. Reformierakond: Keilas maamaksutõus hea, Tallinnas paha.
                  Loe ikka uudist enne.

Kommentaar

..ei tea kas Viimsi vald ka... siiis värske kinnistu omanikuna VASTU!!!!
                    RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                      Loe ikka uudist enne.
                      olen lugenud ning kahjuks pidin ka antud teemaga tegelema. Kui oleks sättinud fookuse niimoodi, et algul kritiseerivad reformarid Tlna LV-d (et meie tahame ikka maamaksu alandada jne, ehk reformid võitlevad enda äärelinnavalijate eest), siis teisele poole, et kuidas nad ise külmalt Keilas tõstavad samal ajal, siis annaks teha täpselt vastupidise uudise. Tean mina ja tead sina, et tsitaate kasuutades/mitte kasutades saab selliseid asju teha väga kergesti 8-)

Kommentaar

Algselt postitas 10 Lopez Saldana
                        ei viimsi on mingi maa. kusagil saja ummikutunnitee kaugusel. tiskres elavad kröösused.
                        ..mnjahh tänastes lehtedes et respublicaanide/isamaliitlasete poolt valitsetav Viimsis tahetakse siiski samuti maamaksu tõsta ja maksumäära mis seni oli niigi 1 % (Tallinnas 0.,6%) tahetakse tõsta suisa 2%-le
                        Btw - ummikud on ainult 7:30-st 9:00ni... ja sel vahemikus mina/meie õnneks linna sõitma ei pea..õhtul on ummikud täiesti olematud...nt. Pärnu mnt. alates kino Kosmosest Nõmme poole ja Paldiski mnt. al. RocAlMarest on kohad kuhu ma kunagi al. 16:30-st ei lähe.
                        RummaBastards!

Kommentaar

ojaa tõstku maamaksu, toiduhindasid, kütuse hindasid, eluasemekulusid ja siis hõisake et ärge oma töökohal palka juurde küsige, täitsa halenaljakas kohe. kõik hinnad on varsti rootsi tasemel ja ega palk ka õnneks väga palju maha ei jää:P tuleb vist üle lahe joosta. C YA!
                          AILTON

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                            ..mnjahh tänastes lehtedes et respublicaanide/isamaliitlasete poolt valitsetav Viimsis tahetakse siiski samuti maamaksu tõsta ja maksumäära mis seni oli niigi 1 % (Tallinnas 0.,6%) tahetakse tõsta suisa 2%-le
                            Palun lisa juurde ka koefitsent ehk protsent üksinda ei tohiks sittagi näidata. Selle protsendinumbriga on Tallinn tõesti viimaste seas, kuid tänu pisikestele lisanumbritele, millest onud ei räägi, maksate kõik tonne rohkem.

Kommentaar

Mina arvan, et raudselt peab tõstma. Igal pool ja võrdse kangusega. Las maaomanikest kapitalistid maksavad oma rõõmude eest.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
                              X