ma lihtsalt mainisin Hugh Granti et aru saadaks mis osa oli, sest ma eeldasin et ta ei ole seal saates pidev esineja.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Top Gear
Collapse
X
-
iga kord on neil külas mõni selebriti, kes 5 minti mingit mulli ajab ja siis ringrajal paar kiiremat teeb.Algselt postitas cannuman Vaata postitustma lihtsalt mainisin Hugh Granti et aru saadaks mis osa oli, sest ma eeldasin et ta ei ole seal saates pidev esineja.
Kommentaar
-
Ega ikka iga kord kiiremaid ringe ei tee, täna beebeetsee-st vaadatud osas oli külas Ronnie O'Sullivan(snuukri kunn), tema näiteks lõi kuule auku kiirema ringi asemel.Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustiga kord on neil külas mõni selebriti, kes 5 minti mingit mulli ajab ja siis ringrajal paar kiiremat teeb.“Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”
Kommentaar
-
kurja, kus mina siis olinAlgselt postitas eston maravilha Vaata postitustronnie sõitis ka. nimele vääriliselt muidekskaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
suured tänud! ronnie on ikka väga lahe tüüpAlgselt postitas pluutu Vaata postitust
kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar