viimaseks.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Auhinnad aasta 2007
Collapse
X
-
Parim postitaja: postikana
Parim teema: ülla-ülla, Liverpool
Nõmedaim teema: mida hetkel...
Nõmedaim postitus: tra, lõpetage nende linkide postitamine kui midagi juurde ei kirjuta. Guugeldage enda nime ja linkige neid oma blogidesse.
Naljakaim postitaja: banana terrora
Kõige targem postitaja: mõne lolli leiab ikka
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? homode küsimus
Kõige pessimistlikum postitaja: mcn
Kõige vaimukam postitaja: banana terrora
Kõige iroonilisem postitaja: eston
Kõige seksikam postitaja: suck me beauty
+ Aasta pervert: dnnrsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Situ pihku,prill!Algselt postitas Rein Vaata postitust+ Aasta pervert Raivo19
Ma kusen sulle siia tiiki,siis on sul mõnus pikutada siin,onju?!
Neandertaal,mitte keegi ei ütle mulle pervert,nahhui
Kapten Trumm
Kommentaar
-
Parimad postitajad: martin, konn, vince, jyriöö, eston - noh, nagu ikka
Parim teema: Joomamängude teema oli paljutõotav, aga kahjuks foorumlased eriti ei joo või ei mängi, vastukaja jäi nigelaks.
Parim postitus: mida konn arvas martini postist, et manku on päris hea olnud
Nõmedaim teema: tantsud tähtedega ja teised tõsimeeli telemaastiku 'kullafondi' lahkavad topikud
Nõmedaim postitus: see above
Naljakaim postitaja: vello
Naljakaim postitus: esimesena jäi silma see banaani anekdoot
Kõige 'targem' postitaja: vähetuntud vutivaatleja tohutu eruditsioon paitab ka ülejäänud õnnetute tuhajuhanite palgeid
Kõige enam närvidele käiv postitaja: sats, vaheta plaati
Kõige jäärapäisem postitaja: max313
Kõige ropum postitaja: ei tea, mul on roppused on tsenseeritud
Foorumlane, kellega tahaksid kõige enam kohtama minna, kuid pole seda veel teinud? Dianaga
Kõige optimistlikum postitaja: kasper
Kõige pessimistlikum postitaja: peab vist nõustuma senise konsensusega, et mcn
Parim uustulnuk: maitea, vb martkyeah, meie korrespondent põhjas
Keda igatsen? rünnot
Kõige seksikam postitaja: noh, avatari põhjal ilmselt mina
+ Aasta pervert: MartinWe have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Parimad postitajad: kõik need, kellele mõistust ja head huumorisoont antud. tavapärane seltskond ühesõnaga
Suurimad jobud: laste ja loomu poolest lollidega pole midagi peale hakata, aga mõttetusi ritta raiuvad silmaklappidega täismehed võiks küll natuke häbeneda
Parim teema: offtopicust miskit... "scamm või mitte?" näiteks
Nõmedaim teema: "halvim hetkel eesti koondislane"
Parim postitus:Nõmedaim postitus: "algul ründasime ja siis lõid vastased mitu korda peale ja siis andsime ise paar head söötu ja lõimegi värava ja siis tegi väravavaht hea tõrje ja lõpuks võitsime"-stiilis mänguülevaatedAlgselt postitas terroriBanaan Vaata postitustüle ültse ütleks mina, et mees joob ja suitsetab millal mees tahab, ning igasuguset tähenärijad võiks opossumi persse minna. kui mees ütleb, et ta hetkel ei joo, siis see tähendab kahte asja, kuulake nüüd hoolega verbaalretardid! esiteks ei joo mees postituse toksimise hetkel ja mitte keegi ei tule mehele ütlema, millal ta jälle juua võib. mees joob siis edasi, kui kõik on chill või kui kõik on vombati perses. ja teiseks, tagamõtteretardid, saage nüüd aru, et iga asi ei ole sõna-sõnalt nokkimiseks. pedekad! kui mees ütleb, et nüüd natuke aega ei joo, siis see tähendab, et mees jõi nagu mees, mitte nagu mingi laundžijõll, ning on nüüd sellest kurnatud, ning väärib respekti. samuti võiksid kaasfoorumlased mõista, et sama alkoholikoguse juures oleks nad juba laibacumis teise kursuse tudengite lahata. oma elumured ja saamata korrad võite kusagil mujal välja elada, sõimake telefonimüüaid või toksige seent, aga ärge mölisege, mnnimaivõi
Nõmedaim väljend: "loodame parimat". ei olnud naljakas esimesel korral, ei olnud naljakas teisel korral, aga ikka peab mõni jobu jälle proovima
Naljakaim postitaja: eston, vello99
Naljakaim postitus: estoni kinoskäik
Postitus mõtlevale inimesele:Kõige targem postitaja: konn teab asjuAlgselt postitas ballack Vaata postitustkui keegi tuleb väitma et enne mõtle kui ütle (kuskil keegi soovitas) siis ma ütlen seda: kui ennem mõtled kui ütled siis sa ei näita välja mis sa asjast TEGELIKULT arvad vaid annad edasi moonutatud või täiesti vale mõtte.
Kõige jäärapäisem postitaja: vt suurimad jobud
Kõige ropum postitaja: osad Roma ja Lazio fännid on huvitava keelekasutusega silma paistnud
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? mcnamara ehk
Kõige optimistlikumad postitajad: tuntud ka kui "Premi hooaja lõpupäeval mäkki minejate klubi"
Kõige pessimistlikum postitaja: mcnamara
Parim uustulnuk: poleks uskunud, aga Beaf/aanvaller. õppimisvõime eest. mõnigi võiks eeskuju võtta
Kõige ebaseksikam postitaja: no see peab küll fitti olema. kõigist maailma tissipiltidest leiab tema sellise...
Parim mängukommentaar: läheb jagamisele vello99 ja vello99 vahel spursi kevadiste karika- ja euroheitluste ammendava kajastamise eestarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Parim postitaja: Eston
TOP 5 postitajad: fitti, eston, sell, konn
Suurim jobu: budulojus1
TOP 5 jobud: sats1, budulojus, romario
Parim teema: Ebaterve huumor
Nõmedaim teema: Kuidas perset pühite?
Parim postitus: -
Nõmedaim postitus: -
Naljakaim postitaja: Eston
Naljakaim postitus: -
Kõige targem postitaja: mcnamara
Kõige enam närvidele käiv postitaja: budulojus
Kõige jäärapäisem postitaja: taku*
Kõige ropum postitaja: REIN
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Sats1, kuna ma ei kannata ühtegi musta nimekirja
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? urmar
Kõige optimistlikum postitaja: 17
Kõige pessimistlikum postitaja: Romario
Parim uustulnuk: MINA
Keda igatsen? kedagi
Kõige fännim fänn: 17
Kõige vaimukam postitaja: Eston
Kõige iroonilisem postitaja: Jürvi-Hool
Kõige seksikam postitaja: Silver vist on vä, ma isiklikust arvamusest ei tea. Valin seda keda üldsus valib.
+ Aasta pervert - taku*, kuna tal on valge mütsforever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Parim postitaja: fitti
TOP 5 postitajad: eston, lorenzo, Aramis, skint, fitti
Parim teema: suudeti lõpuks persse keerata, a no siiski
Parim postitus: http://foorum.soccernet.ee/showpost....55&postcount=1
Naljakaim postitaja: eston
Kõige targem postitaja: mcnamara
Kõige enam närvidele käiv postitaja: Uuu
Kõige jäärapäisem postitaja: budulojus
Kõige ropum postitaja: Uuu
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Kasper
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? dannarit pole ikka veel näinud
Kõige optimistlikum postitaja: Kasper
Parim uustulnuk: jättes teatud nüansid arvestamata, siis Jürvi-Hool
Keda igatsen? Jasperil on kiireks läinud ja foorum selle võrra vaiksemaks jäänud
Kõige fännim fänn: 17
Kõige vaimukam postitaja: eston
+ Aasta pervert: Dannar
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar