Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kas te olete kunagi jalutanud sisse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ülikooli ühikas otsustas toanaaber minu klassiõega asja ajada muidugi meie ühises toas. Väga mugav ei olnud ja kuna tegu oli klassiõega, siis väga seltsi ka ei tahtnud astuda

Ükskord üsna ammu pidasime perega kuskil järve ääre pidu ja magasime öösel telgis. Öösel tekkis vajadus põit kergendada ning pärast seda roomasin õnnetul kombel valesse telki. See oli veel selline naljakas telk, kus pugesin kuskilt külje alt sisse ja hakkasin rahulikult kohta sisse seadma kuni märkasin vahetult anda kõrval tegutsevat paari. Asi tundus kahtlane ja tegin ruttu vehkat. Õnneks nad vist aru ei saanud, kes neile seltsi öösel üritas pakkuda

Emale ja isale olen ka peale sattunud :P
    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Kunagi kolmandas klassis umbes. Vaatasin oma toas telekat uks lahti ja järsku kuulen, kuidas ema-isa teises toas lasevad. Lõppes, siis sellega kui ema ütles: Võta välja, ma ei jaksa enam.
      Algselt postitas Maekas
      Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

traumat ei saanud sellest?
        Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Äkki sai hoopis õe?
          Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas vandersell Vaata postitust
            Äkki sai hoopis õe?
            Ta peaks vist pere noorim võsu olema.
            Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
            Algselt postitas taku*
            Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas vandersell Vaata postitust
              Äkki sai hoopis õe?
              Mis õe, ta ju võttis välja.
              Mul on tunne, et sa jääd küll perekonnaõpetuse kursust kordama, sul pole see lastesaamisegi asi selge.
              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                Mis õe, ta ju võttis välja.
                Mul on tunne, et sa jääd küll perekonnaõpetuse kursust kordama, sul pole see lastesaamisegi asi selge.
                pigem jääb fitti kursust kordama
                on ju teada, et ka välja võttes on võimalik rasestuda
                Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

noh, on ikka vaks vahet, kas sisse või seinale lasta.
                  juhmard peab täpsustama - kas isa on nii pika pidamisega, et ema ei jõudnud lõppu ära oodata; või üritas isa tsekkida, mitu korda ta saab enne väljavõtmist?

Kommentaar

Ma kuulen seda tavaliselt siis, kui Soccernet mõne värava lööb... VÕTA VÄLJA!!!
                    DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                    Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                      noh, on ikka vaks vahet, kas sisse või seinale lasta.
                      juhmard peab täpsustama - kas isa on nii pika pidamisega, et ema ei jõudnud lõppu ära oodata; või üritas isa tsekkida, mitu korda ta saab enne väljavõtmist?
                      Tead, ega need jumalikud asjad ei eritu siis ühe pauguga ja korraga, vaid ka lükka-tõmba faasis ka, salaja. Palju sul neid lapsi oligi?
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Tõenäosusteooria ütleb, et see on linnalegend.

Aga, et teemasse ka keegi kirjutaks, siis mulle meenus üks karm baila ühe Lõuna-Eesti väikelinna hotellis. (See oli veel selline üritus, kuhu me ise sõitsime rongiga, aga viinad saatsime kulleriga; nii et kui me kohale jõudsime, ei jäänud muud, kui resepsiuunist oma naps kaenlasse haarata.) Enihau, ühel sõbral oli kaasas ka mingi näitsik, keda ta vahetpidamata mudis ja kellega nad ühel hetkel ära kadusid. Kuna sama sõbra toonane naine ei teadnud üritusest mõistagi midagi, mõtlesime, et intriigid on elu sool. Plaan sai selline - kolm tüüpi hiilivad kadunud paarikese numbritoa ukse taha, üks keerab võtit, teine lükkab ukse valla, kolmas hüppab sisse ja vajutab päästikule. Ütleme nii, et tehtud klõps oli üritust väärt, aga meile au andes ei kasutanud me seda lõppkokkuvõttes siiski šantaažiks.

Kommentaar

Keskkooli ajal, ühiselamus, polnudki vaja sisse astuda, kõik toodi kandikul lauale Nimelt rebaste retsi ajal otsustas kulla-kallis toanaaber ühele rebasekutsikale madratsiks olla. Öösel ärkasin üles kuna õhus oli tunda võnkeid Ei hakanud olukorda piinlikuks muutma ja otsustasin edasi magada, kuigi suht raske on uinuda, kui keegi sinust 2-3 meetri kaugusel füüsikaga tegeleb. Päris koom oleks olnud, kui oleks küsinud et mis te nu¤¤ite, öörahu on ju!
                          AILTON

Kommentaar

Kuulge! Ma olin, siis veel nii noor, et ma tol ajal asjale väga pihta ei saanud. Ma ei mäleta ka muidugi kõige paremini seda.
                            Algselt postitas Maekas
                            Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Juku läheb ema-isa tuppa ja näeb kuidas vanemad asjaga tegelevad ja küsib: Isa, mis sa teed?
                              Isa: Karistan ema, sest ta on paha olnud!
                              Juku: Mine keera siis Mukile ka taha, sest ta sõi mu mängu auto ära.
                              AILTON

Kommentaar

Ei, ma ei jaluta mingite sissidega!
                                Kurat seda teab, äkki on hoopis jumal.

Kommentaar

Working...
                                X