Täna ütles raadiost, et naised tahavad ühte head meest elulõpuni ja 3me armukest igaksjuhuks.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mida naised tahavad?
Collapse
X
-
Ma olen siis see hea mees elu lõpuni. See on nagu see muinasjutt kurjast hundist ja kolmest põrssakesest, kelle hunt lõpuks nahka pistis, ainult et selle vahega et meie muinasjutus on kolme põrsakest kehastavad armukesed pahad tegelased, kes lõpuks karistatud saavad sellenäol , et nad vanade ja viletsadena peegli ees "Baby, I am so sexy" viisi omaette ümisevad. Kahjuks ei ole sellele meloodiale siis enam kuulajaid.Algselt postitas cannuman Vaata postitustPanen ennast kirja armukesena nr 1. Kaks kohta veel vabad + abikaasa mitte nii ahvatlev pakkumine.
1. Armuke nr 1 - cannuman
2. Armuke nr 2 - ???
3. Armuke nr 3 - ???
4. Hea mees elu lõpuni - ???Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Kõik siiani kirjutanud on tegelikult täielikud sussid v.a sina muidugi.Algselt postitas sccrG Vaata postitustTäiesti müstiline..mehed tulevad jalgpallifoorumitesse ja hakkavad arutama: MIDA NAISED TAHAVAD...
ja siis kõik samaaegselt vinguvad, et naised ei lase rahus jalgpallile keskenduda. no tõesti.
Sõnavõtud on ka kohati päris põnevad..huvitav, kas te kodus ka kõik nii alfaisased olete.
Kommentaar
-
Tibu tule palun siia, tahan sind ekstaasi viia - http://www.liveleak.com/view?i=412_1265293123
ai kurrja, see polegi kuidas naisi saada teema. mdiaiganes.
Kommentaar
-
Teema on sujuvalt üle läind loomaporrile ma vaatan..

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
Algselt postitas dimaggio Vaata postitustNaljakas, kuid siinne foorum on ju "kõvasid kepivendi" täis... jobitatakse totside teemas ning lubatakse pea igale naisele oma meheau nii taha kui ka igale poole mujale torgataAlgselt postitas taku* Vaata postitustsest ma ei oska seksida ja mul ei ole raha
JEEE!!! võin ilma igasuguste süümepiinadeta totside teemas jätkata
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar