Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

putsade pesu.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

putsade pesu.

terve...

et siis mismoodi teie kallid inimloomad oma triblamispapusid pesete? kui üldse pesete?

mul naine tahab jube kangesti pesumasinasse visata.... kuna need haisevad...

mul endal sitaks pohhui, haisevad või ei... igatahes mul talaria III'ed

kui mingi siidipesu re˛iimil pesta.. kas jäävad ellu?

jagage oma kogemusi või soovitage hüvasid trikke.

Olen pesnud ja jäid ellu. Enam ei ela kahjuks, aga see polnud tingitud sellest.

Kommentaar

tegelikult peaksid alustama sellest, kuidas need üldse haisema pääsevad?
      Aga tegelt mul ka nii juhtunud, et pesuruumist ikka aeg-ajalt kerkib miskine juustukas ja sis olen teinud manuaalpesu ja küürinud mõnuga ja pärast pole häda midagi.

Kommentaar

Olen pesnud käsitsi ja pole midagi juhtunud.
        Aga soovitus: ärge pange talvel kümne miinuskraadiga putsasid rõdule kuivama.

Kommentaar

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
          tegelikult peaksid alustama sellest, kuidas need üldse haisema pääsevad?
          lihtne - taku ei pese ennast

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
            Olen pesnud käsitsi ja pole midagi juhtunud.
            Aga soovitus: ärge pange talvel kümne miinuskraadiga putsasid rõdule kuivama.

Sellel aastal pole see eriti reaalne.

Kommentaar

+ ärge pane ka radiaatori vms peale. lihtne tõde.

kuna aga tegemist on saabastega, mis igast pasale peavad vastu pidama, siis pesumasin sobib lõtva. aint temperatuuridega peab ettevaatlik olema.
              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Mul naine käskis putsad auto pagassi viia üldse...
                DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

käsitsi, ikka käsitsi.. üldiselt võib nad vast enne veidi likku ka jätta?

ok, teen parem väikese googeldamise, ehk annavad tootjad või mingid targad inimesed mingeid häid mõtteid.

Answer (1 of 5): Very badly soiled football boots are a pain to clean. One method is to get a kitchen sink or bucket full of hot soapy water and use a small brush to brush downwards on the spikes on the bottom of the boot, systematically removing all of the mud.Then, change the water for fresh hot soapy water and start on the tops. Use a damp cloth well rung out in after dipping it in the hot water and remove all of the mud from the top of the boot, including the laces.Use kitchen roll to thoroughly wipe all of the boot to dry off the excess water and then leave to air dry for about an hour, with more kitchen roll stuffed inside the boots.When dry, use a water repellent shoe polish in a neutral colour to buff up the leather parts of the boot to protect the top from the next muddy match.

googli HTML versioon ühest PDF-failist

aga üks tark mõte, mis kehtib ia spordijalanõu kohta - kui kasutad jalanõusid tihedamini, siis võiks olla vähemalt kaks paari mida vaheldumisi jalga panna - jalats peab puhata ja kuivada saama. ehk siis kasutamiskordade vahel võiks päev-paar ikka olla. see hoiab ka veidi "juustukat" eemal.
                  BVB - Vaprus

Kommentaar

Kui ma õieti mäletan, siis oli minu pesumasinal ka spets rezhiim jalanõude pesemiseks. Uuri, vb on sinu aparaadil ka midagi sellist.
                    Joga Bonito!!!

Kommentaar

Seda peaks üldiselt igas spordipoes korrutatama, et jalanõusid siiski pesumasinas pesta ei tohiks! Kui vähegi oma jalavarjudest hoolite.

Isegi madalal temperatuuril mitte. Sest vaevalt enamus eriti looduslikku pesuvahendit kasutab. Soovitav on neid ikkagi käsitsi pesta ja kuivatada lihtsalt paberit täis toppides - vanakool.
                      Tihtilugu on masinpesujärgselt kiirelt see räige lebra jalanõu sees tagasi ja enamasti on see põhjustatud pesuvahendi reageerimisest jalanõu juures kasutatud materjalidega (enamasti liimi vms-ga).
                      Samuti lühendab masinpesu jalavarju eluiga.

Kommentaar

Algselt postitas -Antz- Vaata postitust
                        Samuti lühendab masinpesu jalavarju eluiga.
                        Tänapäeval ostavad ju kõik aastas mitu erinevat paari jalanõusid kui "putsade" teemat lugeda. Kui ikka kõige uuemaid turbo vapor XVII total 90 jalas pole, siis on ikka nigel värk
                        Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas -Antz- Vaata postitust
                          Tihtilugu on masinpesujärgselt kiirelt see räige lebra jalanõu sees tagasi ja enamasti on see põhjustatud pesuvahendi reageerimisest jalanõu juures kasutatud materjalidega (enamasti liimi vms-ga).
                          just. ja see uus lebra on veel räigem tavaliselt. ja kui on pehme jalanõu, siis kaunastub ta trummis ringi kolisedes päris oluliselt

Kommentaar

minul lagunesid ühed Adid peale pesumasinas pesemist üliruttu ära, nahk läks katki ja tuli talla küljest lahti. see oli mingid aastad tagasi, ning need võisid olla mingid u tuhandekroonised. ma ei tea kas panin puusse temperatuuri võ pulbriga, aga igal juhul ei julgeks ma seda pesumasina varianti soovitada.

pole vist vaja lisada, et mainitud tegevuseni viis mind vinguv naine
                            «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                            «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

naiste arust lõhnab nende sitt ka lillede järgi

Kommentaar

Working...
                              X