Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Saun

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Saun

Kuidas teil saunakultuuriga asjalood on? Kus saunas käite? Tihti saunas käite? Kellega saunas käite? Millist sauna naudite? Millist märjukest võtate kaasa?

Mul tuli teemaalgatus sellest, et tulin just saunast...oii kui hea oli.
    slimm.ee

Laekusin ka just saunast . Minu koolipoisi kultuur on selline: Saun on mul kodus olemas, päris hea teine. Meil tehakse sauna 1 kord nädalas (Laupäev või pühapäev), Naudin sellist 100 kraadist mõnusa vihaga sauna. Ühesõnaga mitte midagi erilist...
    Algselt postitas Maekas
    Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

tegelt siin on sauna teema juba olemas, aga jah saun on tõenäoliselt teine asi kohe peale õlut ja jalgpalli. Proovige kindlasti ära ka kadakaviht ja vanakooli linnasaunad on ka mõnusad.

Kommentaar

Kadakaviht on selline vihane viht, mis tahaks sind karistada.
        Ise naudin 100'C ja mõnus õlu kõrvale. Kodus saun olemas, kaif.
        slimm.ee

Kommentaar

pärast sauna võtke kindlalt üks külm tuss.
          I was raped today. Oh, wait, did I say "raped"? I meant to say someone text messaged me.

Kommentaar

3-4 korda nädalas. Kodus elektrisaun ja pärast ujumisharrastust üldjuhul aurukas. Vahest saab ujulas ka leilisaunas käidud, aga seal ei kannata eriti leilitada, sest inimesed on erinevad ja tuleb ka teistega arvestada.
            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                Kadakaviht on selline vihane viht, mis tahaks sind karistada.
                Ise naudin 100'C ja mõnus õlu kõrvale. Kodus saun olemas, kaif.
                Alkoholivaba?
                Algselt postitas Cule
                Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Working...
                X