Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
mis seostub pildiga...
Collapse
X
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustEelmine postitaja oleks muidugi saanud pildi väiksemaks teha. Kindlasti oleks
Aga
hei-hei-hei-hei!
lubage juhtida oma tähelepanu asjaolule, et tegemist on jpgs formaadis pildiga. see s seal lõpus tähendab, et tegemist on krüpteeritud formaadiga, nin seda väiksemaks teha ei saa. mainitud formaat põhineb PKI (private key infrastructure) põhisel filosoofial, ning on laiemalt kasutusel näiteks internetipangas.
hõkk!«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitusthei-hei-hei-hei!
lubage juhtida oma tähelepanu asjaolule, et tegemist on jpgs formaadis pildiga. see s seal lõpus tähendab, et tegemist on krüpteeritud formaadiga, nin seda väiksemaks teha ei saa. mainitud formaat põhineb PKI (private key infrastructure) põhisel filosoofial, ning on laiemalt kasutusel näiteks internetipangas.
hõkk!
aga thumbnail??
Kommentaar
-
Kus see s seal lõpus on?Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitusthei-hei-hei-hei!
hõkk!
location: http://www.redhatqtpies.ca/Gallery/C...Y/IMG_1438.JPG
Ja miks seda krüpteeritud pilti lubatakse mul ImageShack's vähendada?May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Tänan pöhjaliku vastuse eest ning lubage tähelepanu juhtida sellele, et ma ei saanud vähemalt poolest jutust aru, aga pakuksin siiski välja variandi, et kui väiksemaks teha ei saa, siis täna nalja ei tee (pilti üles ei pane). Vöi leitagu väiksem pilt, sest tõenäoliselt on eriti röömsad selle pildi üle aeglasema internetiühendusega foorumikasutajad. Ebameeldivalt tüütu on sealt pildilt üldse midagi aru saada - ma nägin vaid sarvesid.Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitusthei-hei-hei-hei!
hõkk!
Meeldivat öhtu jätku!
Kommentaar
-
kogu see jpgs'i jutt oli muidugi puhas BS, aga isegi täielik joga kõlab keerulisi sõnu kasutades usutav. tegelikult oli pilt lihtsalt hiiglaslik, aga mina lasin laias kaares pähe aeglase ühenduse omanikele, ning ei hakanud postitust muutma. arrogantne käitumine, aga seekord läks tõesti sedasi.Algselt postitas yheksa Vaata postitustTänan pöhjaliku vastuse eest ning lubage tähelepanu juhtida sellele, et ma ei saanud vähemalt poolest jutust aru, aga pakuksin siiski välja variandi, et kui väiksemaks teha ei saa, siis täna nalja ei tee (pilti üles ei pane). Vöi leitagu väiksem pilt, sest tõenäoliselt on eriti röömsad selle pildi üle aeglasema internetiühendusega foorumikasutajad. Ebameeldivalt tüütu on sealt pildilt üldse midagi aru saada - ma nägin vaid sarvesid.
Meeldivat öhtu jätku!Jack of all trades, Master of nuns
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar