Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kerge raha teenimis võimalus

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas morsk Vaata postitust
    ei, mul on päris töö
    Kuule ole nüüd normaalne ja ära hakka vaidlema. Kui öeldakse, et rega ära ja hakka ädse klikkama, siis teed nii!

Kommentaar

Algselt postitas lemsalu Vaata postitust
      Kas sa ei viitsiks kasutaja teha ja vähemalt siis 13 korda ära klõpsida seal.Saaksin nats raha juurde.
      ahahaaaaaa

Kommentaar

Kas sa ei viitsiks kasutaja teha ja vähemalt siis 13 korda ära klõpsida seal.Saaksin nats raha juurde.
        Palju maksad?10 doltsi kõlbab mulle kyll.

Kommentaar

Kas on veel huvilisi?

Kommentaar

keegi veel?(tõstan teemat)

Kommentaar

Kuule perse ei taha minna oma ädsidega?

Kommentaar

keegi veel?(tõstan teemat)
                naljamees oled ikka

Kommentaar

marek, kuulä, sa sealt midagi päriselt kätte ka oled saanud?

Kommentaar

Algselt postitas Peppone Vaata postitust
                    marek, kuulä, sa sealt midagi päriselt kätte ka oled saanud?
                    Eino ta ütles ju, et ise on ta metsikud 200 krooni kogunud. Aga unustada ei tohi, et paljud kasutajad on ikka väga suuri rahasummasid sealt kätte saanud.
                    "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Algselt postitas Maekas Vaata postitust
                      Eino ta ütles ju, et ise on ta metsikud 200 krooni kogunud.
                      kogunud küll, aga kas ka kätte saanud.

teoreetiliselt on seal võimalik mingeid imesummasid kokku ajada küll, aga paraku ei maksta neid lihtsalt välja. mõni ootab juba pool aastat ja ikka usub.

Kommentaar

Niipalju kui ma lugenud olen foorumitest, siis ollakse suht rahul ja õeldakse, et usaldusväärne koht...Aga ma lihtsalt soovitan.

Kommentaar

Niipalju kui ma lugenud olen foorumitest, siis ollakse suht rahul ja õeldakse, et usaldusväärne koht...Aga ma lihtsalt soovitan.
                          Ma annan sulle lohutuseks kümpsi lisaks, kui sealt kunagi pappi saad.
                          Sitt lugu on see, et su lihtsalt ei õnnestu sealt pappi saada, seega jääd kahjuks isegi kümnest kroonist ilma.

Loodan, et sul arvutis ka korralik spämmkiller ja viirustõrje on, sest võid vägagi huvitavat kraami boonuseks saada.
                          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Kommentaar

Working...
                            X