Algselt postitas ericbana
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustEks soomlased väänavad kalju fännidele vähemalt samasuguse hinna.
€15 Tallinnas välja köhida pole nende heaolu juures küll eriti takistav tegur.
http://www.lippupalvelu.fi/event/hjk...tickets/101955May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Sattusin sõbra juurde istumisele, kaasa võtsin ühe neiu. Üks teine tüüp oli kolm 18a sõbrannat kaasa kutsunud, kellest üks siis mingil hetkel mult uuris, et mis värk mul selle (niieölda minu tibiga) on. Vastasin et me lihtsalt mõnikord kepime. Neiu ei tahtnud hästi aru saada ja küsis üle. Selgitasin et jah tal on oma mees olemas kellega koos elab. Nende noorte jaoks tundus see üsna uskumatu et nii asjad käivad. Minu jaoks omakorda tundus jube uskumatu, et noorte jaoks see kummaline või ennekuulmatu on.
Mismõttes räägitakse, et noorus on hukkas?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustSelgitasin et jah tal on oma mees olemas kellega koos elab.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustEi usu.
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMinu jaoks omakorda tundus jube uskumatu, et noorte jaoks see kummaline või ennekuulmatu on.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMa ei öelnud et see ok on. Ma lihtsalt ütlesin et see on üpris tavaline Eestis."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustKas enda abikaasa/elukaaslane jne petmine on siis ühiskonnas ennekuulmatu?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustTavaline asi Eestis- võtan mõned oma tuttavad ja sõbrad ning nende arvamuste või käitumismustrite alusel teen üldistusi kogu ühiskonna kohta. Selle kohta oli statistikablogis ükskord hea post.tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar