Pole küll ise kaitseväes käinud, aga aina enam hakkab mulle tunduma, et inimesed lähevad sinna fotograafiat õppima. Kõigil on igal pool mingid kaamerad kaasas, et saaks instagrami või facebooki pilte panna..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustMul natukene teisest valdkonnast avastus : Hella Hundi küüslauguleivad imevad vilinal. Ei mäletagi, kus mujal nii nigelaid oleks söönud...★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMardisalu ei tea isegi Eesti koondise jalgpallureid. PiinlikGiggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitusthakkavad ühissõidukid haisema
üldiselt olen viimasel ajal märganud vastupist,
et juht peab bussi kinni ja viskab prükkari sõidukist väljaGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Sattusin täna sõitma üle pika ajaga trolliga nr 7. Troll oli uus, aga sisenedes oli hais ikka päris jube. Vanasti igatahes see hull nii asi ei olnud. Vähemalt uued trollid ei haisenud.
Nohh, aga mida ka mina tean.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustFB ankeedis hariduseks : Eluülikool.
Oled alles terav pliiats. Ja veel originaalne ja omapärane..
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustKui minna toidupoodi mõttega "tahaks midagi süüa" siis tuled sealt välja hulga mõttetu kraamiga mida sa ei plaaninud osta.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMis omakorda muutub ootamatult vajalikuks ühel hetkel, kui nälg näpistab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustMul kipub küll nii olema,et see mõttetu kraam lendab kohe peale poest tulekut kõrist alla ning õhtul/järgmine päev tahaks jälle midagi näksida. Ja nii ta kordub.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustMul kipub küll nii olema,et see mõttetu kraam lendab kohe peale poest tulekut kõrist alla ning õhtul/järgmine päev tahaks jälle midagi näksida. Ja nii ta kordub.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar