Ivanov peaks olema. Eesti nimedest Tamm, Saar, Kask, Mägi jne.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Igasuguseid soolapuhumise kõikvõimalikesse vormidesse uskujaid on ebameeldivalt palju. Ajalehtedes ka on iga jumala päev mingi suur uudis, kuidas kedagi tabas needus või keegi soolapuhuja teab kuidas elus asjad käivad. Kogu värgi juures on ebameeldiv ka see, et sellised usklikud peavad ennast eriti valgustatuteks, justkui teadusliku ilmapildi pooldajad on need, kellel midagi kahe kõrva vahel viga.
Kommentaar
-
1. Trennis
Plätudega jõmme on vähemaks jäänud ja tabletitega tibisid on juurde tulnud (võõreldes mingi 5a taguse ajaga)
2. Pood
Maximas olid korvid sissekäigu juurest otsa saanud, ilmselt kassade juures hunnikus. Kari vanureid ootab ukse juurdes, et keegi äkki kunagi need korvid sinna tooks. No tra kus on inimestel aega üle, et seal vahtida. Vanurid ja mõlemast zoost.
Kommentaar
-
Mis teema selle eluaegse garantiiga on? Kas tõesti arvatakse, et ma elan nii vähe?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMis teema selle eluaegse garantiiga on? Kas tõesti arvatakse, et ma elan nii vähe?BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar