Algselt postitas JanK
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
täna läksin tööle, kuid avastasin, et olen 24 varem tulnud kui pidanuks. ajasin kuupäevad sassi. alguses olin veidi kurb, kuid siis märkasin.... tanelit - ta naeratas. tanel on näidanud, et ta on interi halbadest tulemustest üle ning suudab olla õnnelik. sel hetkel mõistsin, et kui tanel suudab naeratada, suudan minagi. siis läksin peegli ette ja naeratasin. siis avastasin, et tanelil on 3. päeva järjest sama kardigan seljas.
Kommentaar
-
Enda ületamisel kaotajaid pole.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustPidin täna googeldama "I accidentally pressed some keys and now my display turned 180 degrees". Ctrl+alt+nooled308
Kommentaar
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustSain sama targaks kaks nädalat tagasi kui lasin pooleteistaastase lapse arvuti taha. Elukestev õpe...
Näiteks oskan ma nüüd väga hästi läpaka klaviatuurinuppe paigaldada.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustPidin täna googeldama "I accidentally pressed some keys and now my display turned 180 degrees". Ctrl+alt+nooled
Aga teemasse ka - kui nii jätkub nagu praegu, siis pole FBs enam mõtet teha gruppi "Eestlased Austraalias" vaid pigem "Eestlased, kes pole juhuslikult Austraalias"...
Kommentaar
-
Nii, pole ammu siia kirjutanud. Kuna ma pole t88l Tanelit kaua n2inud, pole midagi kirjutada. Kuid hetkel... TANEL ON KOHAL! V2ike ylevaade siis ka - Tanel kannab ikka sedasama kampsunit, mis viimati, ta on k2inud ka juuksuris - kiire ylevaade n2itas, et on lasknud kylgedelt piirata. Tundub et mees on hakanud moemeheks. Tuju paistis passiivne olevat, ilmselt on seljataga m6ttetu n2dalavahetus.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustNii, pole ammu siia kirjutanud. Kuna ma pole t88l Tanelit kaua n2inud, pole midagi kirjutada. Kuid hetkel... TANEL ON KOHAL! V2ike ylevaade siis ka - Tanel kannab ikka sedasama kampsunit, mis viimati, ta on k2inud ka juuksuris - kiire ylevaade n2itas, et on lasknud kylgedelt piirata. Tundub et mees on hakanud moemeheks. Tuju paistis passiivne olevat, ilmselt on seljataga m6ttetu n2dalavahetus.Last edited by Tanel; 28.01.14, 16:45.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustNii, pole ammu siia kirjutanud. Kuna ma pole t88l Tanelit kaua n2inud, pole midagi kirjutada. Kuid hetkel... TANEL ON KOHAL! V2ike ylevaade siis ka - Tanel kannab ikka sedasama kampsunit, mis viimati, ta on k2inud ka juuksuris - kiire ylevaade n2itas, et on lasknud kylgedelt piirata. Tundub et mees on hakanud moemeheks. Tuju paistis passiivne olevat, ilmselt on seljataga m6ttetu n2dalavahetus.Algselt postitas Tanel Vaata postitustTeadsin, et oled täna tulemus. Ekstra panin eile kampsuni pessu ja käisin juuksuris, imesin isegi dropsi, et hingeõhk hea oleks, kui sa rääkima tuled. Aga kahjuks ei märganud ise sind. Kas väldid?
Leia oma koht.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar