Eile käisin Hollywoodis peol, reivisin megalt ja üks hetk on minu kõrval Tanel. See esimene kohtumine ja enese tutvustamine leidis aset, Tanel ründas mind kohe meeletu komplimendiga, väites, et ma olen kõvasti pikem kui ta arvas. Siis vestlesime, Tanel oli kõvasti purjakim kui mina, ma keskendusin muusika nautimisele, Tanel aga flirtis ringi ning olles esimest korda sellel peol, ta veel ei osanud seda pidu tunnetada. Arusaadav, harjutamine teeb meistriks. Kui mina olin oma reivoutfitiga tulnud, siis Tanel aga oli eelistanud viisakamat lähenemist ning riietus end triiksärki. Jah, tal olid muudki riided seljas, kuid triiksärk näitas, et tegu on erudeeritud ning aruka inimesega, kes on soliidne ning ei soovi mingit odavat naiskeldrirämpsu enda lähedale.
Viimane hetk, mil Tanelit nägin, oli kell 3:21 (ma fikseerisin kella abil selle hetke, sest teadsin, et pean kindlasti sellest foorumisse sissekande tegema). Mis Tanelist edasi sai, seda näitas aeg.
Viimane hetk, mil Tanelit nägin, oli kell 3:21 (ma fikseerisin kella abil selle hetke, sest teadsin, et pean kindlasti sellest foorumisse sissekande tegema). Mis Tanelist edasi sai, seda näitas aeg.
Kommentaar