Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kallis Meintz, kas sa siis nüüd tead, et mängu ajal ei tohi kusel käia?!
Igatahes, mulle meeldib ka Janki protokollid elust enesest teiste inimestega.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Minu point oligi, et kui ta jätkab nende tegemist oleks eraldi teema selle jaoks parem lahendus. Siin kaovad ta tekstid lihtsalt muu teksti sisse liigselt ära kui eraldi alateemas saaks neid ka hiljem lihtsamalt uuesti leida.
Minu point oligi, et kui ta jätkab nende tegemist oleks eraldi teema selle jaoks parem lahendus. Siin kaovad ta tekstid lihtsalt muu teksti sisse liigselt ära kui eraldi alateemas saaks neid ka hiljem lihtsamalt uuesti leida.
5 tundi lõõskava päikese all 30kraadiga tennist vaadata on päris jube.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Retsept korralikuks disasteriks:
Pane suurem kogus pesu pesema vähemalt 45 kraadise veega ning unusta peaaegu täis nätsupakk tasku. Pärast pesu tekib moment, kus mõtled elu üle järgi natuke.
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Urve Palo valitsuse pressikonverentsil kiirlaenude teemal:
"Kui keskmine kiirlaenusumma on täna 300 eurot, siis inkassofirmade kaudu sissenõudmisel on see juba keskmiselt 567 eurot. Ja kui me räägime kohtumenetlusest, kohtu kaudu, siis on see 3214 eurot keskmiselt. See on sada korda suurem kui see laen, mis algselt võeti."
Kommentaar