320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustSeisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustjep, ta on üks neid väheseid poliitikuid kes on olnud võimeline ise raha teenima ja makse maksma mitte ainult teiste makstud makse tarbimaThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustSoccerneti foorumil saab ja peab kätt pulsil hoidma igal ajal ja igas kohas. Ka ühe suvalise Kopli Maxima kassasabas, nagu ma eile enda üllatuseks avastasin.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustMis juhtus?Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Ajakirjanikud elavad meil hästi, kui kolmandik summast pole mitte m*nnigi
Näiteks glögi hinnad, mida müüakse nii Tallinnas kui Kölnis 0,2-liitrise topsi kaupa, eriti palju ei erine. Kölnis saab pisikese sõõmu glögi, mis sisaldab ka alkoholi, kätte 2,50 eest. Eestis tuleb alkoholisisaldusega sama suure koguse glögi eest välja käia euro rohkem ehk 3,50. Alkoholivaba glögi saab Tallinnas 2,50 eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustAjakirjanikud elavad meil hästi, kui kolmandik summast pole mitte m*nnigi
http://tarbija24.postimees.ee/301982...-jouluturgudel
Võrdleme:
2,50
3,50
Sarnaseid ühikuid: 3 (,; 5; 0)
Erinevaid ühikuid: 1 (2 vs. 3)
Seega on neljandik erinev. Mis pole ju suur erinevus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÕpi lugema. Ma saaks aru, kui sa ütleksid, et neljandik pole m*nnigi.
Võrdleme:
2,50
3,50
Sarnaseid ühikuid: 3 (,; 5; 0)
Erinevaid ühikuid: 1 (2 vs. 3)
Seega on neljandik erinev. Mis pole ju suur erinevus.
Kommentaar
-
Vau. Ka Neljandik pole suur erinevus. orbitaaljaama märkus tundub tühisena.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustSarnased ja erinevad ühikud analüüs jääb mulle mõistmatuks, kuna ma pole kirjanduses väga tugev. Aga 2,50 pealt 3,50 peale on 40% kallim, noh matemaatiliselt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustVau. Ka Neljandik pole suur erinevus. orbitaaljaama märkus tundub tühisena.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustLähen küsin 10% palatõusu 1000,00EUR -> 9000,00EUR, vaatan mis ülemus kostab.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar