Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Külaline
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustMingi tüüp lappas oma tahvlis minu ees järtsus seistes siinset foorumit. Ei tihanud end tutvustama hakata, kõiksugu labiilsete grafomaanide kontsentratsioon on paraku siin järsult kasvanud ja kunagi ei tea, kas koperdad mõne kirkama kriidi või nürima pliiatsi otsa.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustole nüüd, ma lihtsalt jagasin su nalja kontoris ka edasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitust"Põhimõttekindlus on lihtsalt soovimatus teisi inimesi mitte mõista."
- GenkaBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustKahe kordne eitus ehk "Põhimõttekindlus on lihtsalt soov teisi inimesi mõista"? Miks ma arvan, et siin sõnastuses midagi valesti on?
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustNõmmel (turu ees) seisab hommikuti üks mees, silt rinnal, et ostab midagi. Keegi oskab öelda, mida härra niiviisi kokku kogub?
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustNõmmel (turu ees) seisab hommikuti üks mees, silt rinnal, et ostab midagi. Keegi oskab öelda, mida härra niiviisi kokku kogub?
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustKahe kordne eitus ehk "Põhimõttekindlus on lihtsalt soov teisi inimesi mõista"? Miks ma arvan, et siin sõnastuses midagi valesti on?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMidagi on kusagilt viltu läinud jah.
Õige lause oli "Põhimõttekindlus on soovimatus teisi inimesi mõista."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar