Mingid vennad tahtsid Mustamäel plaatima tulla. Kahekesi olid, lasid alt kella. Kui sai viisakalt perse saadetud panid jooksu.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Suusahüppajad on nagu modellid:
1. Noored
2. Kõhnad
3. Oskavad mõnda poosi hoidasee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSuusahüppajad on nagu modellid:
1. Noored
2. Kõhnad
3. Oskavad mõnda poosi hoida★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSuusahüppajad on nagu modellid:
1. Noored
2. Kõhnad
3. Oskavad mõnda poosi hoida
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustAncelotti on officially segi kamminud.
Carlo Ancelotti: "Juventus are stronger challengers (for the Champions League trophy) than Bayern Munich or Chelsea."Algselt postitas Iceman Vaata postitustOoot oot oot Täiesti mõistlik jutt ju. Bayern ja Chelsea kusevad end täis, kui peaksid Juvega kokku minema.
Ja mis veel Ancellotti ütles, oli see, et Bayerni ja Chelsea mehed pole piisavalt "mature". Ilus jutt, aga loll. Bayernis näiteks põhikoosseisus naljalt meest pole, kes ei oleks CLi finaalis mänginud. Enamustel isegi üsna mitu finaali juba seljataga. Juves seevastu... aga noh muidugi. Juves keskmiselt vanemad mehed, järelikult paremad. Sign Toni, sign Heskey, sign del Piero, sign Keita. See toob võidu !!
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustEhk tähelepanek siis selles, et ka Iceman on segi kamminud. Juve viimased aastad CLis on näidanud jah, kuidas kõik neid kartma peaks. Selle hooaja grupifaas oli ka päris "muljetavaldav". Itaalia liigas võivad nad lammutada, aga euroopa mastaabis on tegu teisejärgulise meeskonnaga.
Ja mis veel Ancellotti ütles, oli see, et Bayerni ja Chelsea mehed pole piisavalt "mature". Ilus jutt, aga loll. Bayernis näiteks põhikoosseisus naljalt meest pole, kes ei oleks CLi finaalis mänginud. Enamustel isegi üsna mitu finaali juba seljataga. Juves seevastu... aga noh muidugi. Juves keskmiselt vanemad mehed, järelikult paremad. Sign Toni, sign Heskey, sign del Piero, sign Keita. See toob võidu !!The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Inimesed arvavad, et poliitikud juhivad riiki.
Majandusteadlased arvavad, kõikidel/kõikjal on kehvasti.
Samas jäetakse unuarusse tähtsamad uudised, näiteks gold chainsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustHaiglas eksisteerib reaalselt telekamaffia. Täna läks muttide vahel konkreetseks seisuks kätte, kas vaadata Kanal 2-st Taltsutamatut südant või TV3-st Saatuslikku valikut. Õnneks on olemas läpakad.
Küsin, et Ekspressi saaks sellest naljaka sahina.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKus haiglas? Patsiendid või töötajad?
Kommentaar
-
Selline asi ju tavapärane haiglates.
Kui mul isa 4 aastat tagasi Tartus Maarjamõisas oli, toimus seal sama "kakelus" seriaalid olid teised, aga idee samalaadne (kakelus patsientide vahel)Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKus haiglas? Patsiendid või töötajad?
Küsin, et Ekspressi saaks sellest naljaka sahina.Tundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKus haiglas? Patsiendid või töötajad
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar