ma muuseas olen kuulnud vanadekodus sellist sõimu keskpäevase seebika pärast, et vähe pold.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustTellige mammidele kordus tv. Saavad vahetustega 24/7 oma asju näha.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustTegelt on see üsna kurb ju. Inimene on vanadukodus, tema maailmas pole just palju asju enam järgi ilmselt mis teda rõõmustaks ja keegi kurat läheb veel tema seebika kallale.
Kommentaar
-
Sellega meenus mulle veel üks lugu kusagilt hooldekodust. Kellelgi tuli seal vinge idee, et anname hoolealustele odavad fotoaparaadid, las teevad pilte enda elust ja siis pärast paneme mõned neist paberi peale ka. Rahvas oleks rõõmus ja puha.
Noh, tegelased siis pildistasid nädal otsa, mille järel viidi mälukaardid fotostuudiosse, et siis sealt valik teha ja pilte paberile panna.
Igatahes kuulutati seejärel projekt läbikukkunuks, kuna valdav osa pilte oli m*nnidest ja v*ttudest.
Kommentaar
-
vau selle hooldekodu jutu peale.
Aga Magdaleenas on tore see, et ainus telekas on mingi Samsungi ilgelt vana juust, mis näitab ainult kolme eesti keelset kanalit. Ja pilt on selline et kui nt vaatad Etv-d, siis kohati käib lainetusena üle ekraani Kanal 2 pilt. Kuna enamus patsiente venelased jällegi, siis nendel pole telekast sittagi vaadata ja panevad palatis tühja. Samas tuleb sellisel juhul taluda vene turakaid, kes palatis raadiost paska vene muusikat kuulavad.
Kommentaar
-
Kui oleks meedias näopiltide asemel nende käterätid välja pandud, siis oleks nad juba ammu ära tuntud.
Sellega meenub mulle veel üks lugu. Kunagi tuli üle piiri mingi persetäis teiserassilisi ja neid hakati Lõuna-Eestis taga otsima. Üleskutsed olid kõikjal meedias, et kui näete võõra päritoluga inimesi, siis andke teada. Haapsalust igatahes tuli ühe mureliku proua kõne häirekeskusesse, et ta nägi kohalikus Säästumarketis neegrit. Proua pakkus, et tegu võiks olla kusagil Misso kandis üle tulnud illegaalse immigrandiga.
Kommentaar
-
Juhtub. Ma kunagi käskisin turvamehel objektilt ühe mustlase välja saata, kuna helistati, et too tülitab inimesi ja kerjab raha. Turva vaatas ringi, nägi neegrit ja hakkas teda lambist välja viskama, õnneks üks ta vanem kolleeg nägi seda ja lahendas olukorra. Selgus, et suhtlustasandil suht rahuldavalt eesti keelt rääkinud tüüp sõnast mustlane siiski päris aru ei saanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustJuhtub. Ma kunagi käskisin turvamehel objektilt ühe mustlase välja saata, kuna helistati, et too tülitab inimesi ja kerjab raha. Turva vaatas ringi, nägi neegrit ja hakkas teda lambist välja viskama, õnneks üks ta vanem kolleeg nägi seda ja lahendas olukorra. Selgus, et suhtlustasandil suht rahuldavalt eesti keelt rääkinud tüüp sõnast mustlane siiski päris aru ei saanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustJuhtub. Ma kunagi käskisin turvamehel objektilt ühe mustlase välja saata, kuna helistati, et too tülitab inimesi ja kerjab raha. Turva vaatas ringi, nägi neegrit ja hakkas teda lambist välja viskama, õnneks üks ta vanem kolleeg nägi seda ja lahendas olukorra. Selgus, et suhtlustasandil suht rahuldavalt eesti keelt rääkinud tüüp sõnast mustlane siiski päris aru ei saanud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar