Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustLehtede kommentaariumid on täielikult venemeelsete poolt üle võetud.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustTallinna tänavad on üle öö ära lagunenud, päris palju löökauke on jälle väljas.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
vaadates ramzan kadõrovi avaliku väljaütlemisi hodorkovski suunal siis ma üldse ei imestaks kui putin saatis selle kõrilõikaja sõbrad pariisi kõmmutama karistuseks mistrali tehingu tõttu
üleüldse ma ei mõista seda psühholoogilist efekti, terroristid tapavad 17 inimest -terve maailm on hämmingus, kõikjal toimuvad erinevad mälestusteenistused, prantsusmaal ajab 100 000 sõjaväetalst/politseiniku kahte pätti taga
aga kui terroristid tapavad 270 inimest korraga, siis on kõigil suht pohhui ja keegi neid taga ei aja vaid poliitikud viibutavad näpuga.
sama lugu nagu bostoni pommiplahvatusega. 2 või oli 3 inimest sai surma ja tohutu trall läks lahti?
millest see psühholoogiline efekt oleneb, et kuidas miski sündmus mõjub? kohast kus toimub? tegutsemisviisist?
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustvaadates ramzan kadõrovi avaliku väljaütlemisi hodorkovski suunal siis ma üldse ei imestaks kui putin saatis selle kõrilõikaja sõbrad pariisi kõmmutama karistuseks mistrali tehingu tõttu
üleüldse ma ei mõista seda psühholoogilist efekti, terroristid tapavad 17 inimest -terve maailm on hämmingus, kõikjal toimuvad erinevad mälestusteenistused, prantsusmaal ajab 100 000 sõjaväetalst/politseiniku kahte pätti taga
aga kui terroristid tapavad 270 inimest korraga, siis on kõigil suht pohhui ja keegi neid taga ei aja vaid poliitikud viibutavad näpuga.
sama lugu nagu bostoni pommiplahvatusega. 2 või oli 3 inimest sai surma ja tohutu trall läks lahti?
millest see psühholoogiline efekt oleneb, et kuidas miski sündmus mõjub? kohast kus toimub? tegutsemisviisist?
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustvaadates ramzan kadõrovi avaliku väljaütlemisi hodorkovski suunal siis ma üldse ei imestaks kui putin saatis selle kõrilõikaja sõbrad pariisi kõmmutama karistuseks mistrali tehingu tõttu
Kommentaar
-
Seda kus tapeti 270 inimest korraga ma ei täpsustanud, minu viga. Mõtlesin selleall siis MH 17 lendu ehk Malaysia airlines lendu kus sai täpsematel andmetel surma 298 inimest (kuigi tegu oli Ukraina õhuruumiga, siis ei nimetaks seda veel päris konfliktipiirkonnaks) - suri lapsi, imikuid, mehi, naisi. Ilmselt kõik eeldavad kes selle rünnaku eest vastutust võiks võtta aga keegi otseselt kedagi ei süüdista ja kõigil oli tegelikult ju suhteliselt pohhui, kui ausad oleme? Nüüd aga islamistid tapavad umbes 20x vähem inimesi ja kõik ründavad ja tõstatavad probleemi islamist kui usust ja kuidas lahendust leida.
Ärge arvake, et ma vähe tähtsustan nende süütute inimeste surmasid ja mul neist savi oleks. Ma isegi ei püstita mingit teemat või probleemi, ma lihtsalt mõtlen valjuhäälega ja mõtlen millest see kõik tuleb.
// Aga jah muidu sain su poindist väga hästi aru. Näiteks samal päeval kui Pariisis olid terrorirünnakud, sai surma Jeemenis 30 tsiviilisikust ja usun, et sama palju Iraagis / Afganistanis ka aga seal on see oodatav ja üsna igapäevane.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitust(kuigi tegu oli Ukraina õhuruumiga, siis ei nimetaks seda veel päris konfliktipiirkonnaks)"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustSeda kus tapeti 270 inimest korraga ma ei täpsustanud, minu viga. Mõtlesin selleall siis MH 17 lendu ehk Malaysia airlines lendu kus sai täpsematel andmetel surma 298 inimest (kuigi tegu oli Ukraina õhuruumiga, siis ei nimetaks seda veel päris konfliktipiirkonnaks) - suri lapsi, imikuid, mehi, naisi. Ilmselt kõik eeldavad kes selle rünnaku eest vastutust võiks võtta aga keegi otseselt kedagi ei süüdista ja kõigil oli tegelikult ju suhteliselt pohhui, kui ausad oleme? Nüüd aga islamistid tapavad umbes 20x vähem inimesi ja kõik ründavad ja tõstatavad probleemi islamist kui usust ja kuidas lahendust leida.
Ärge arvake, et ma vähe tähtsustan nende süütute inimeste surmasid ja mul neist savi oleks. Ma isegi ei püstita mingit teemat või probleemi, ma lihtsalt mõtlen valjuhäälega ja mõtlen millest see kõik tuleb.
// Aga jah muidu sain su poindist väga hästi aru. Näiteks samal päeval kui Pariisis olid terrorirünnakud, sai surma Jeemenis 30 tsiviilisikust ja usun, et sama palju Iraagis / Afganistanis ka aga seal on see oodatav ja üsna igapäevane.
Kommentaar
-
Lisaks veel see, et tolle lennuki puhul oli algusest peale selge, et otseseid süüdlasi välja selgitada ei saa sest Venemaa ju ometi ei tunnista, et nemad sellega kuidagi seotud on. Samahästi võiks nõuda vastutuse võtmist tollelt Islandi vulkaanilt, kes mõne aasta eest lennuliikluse pekki keeras. Pluss veel osade Euroopa riikide ja tervikuna EU kergelt pugejalik või vähemalt ebaadekvaatne suhtumine Venemaasse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar