Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Uuuuuuhhmm ei. + borjom on üks kõige halvema maitsega mineraalvesi üldse, plastmassi maitse juures. Aga oh well, maitse asi
Joo siis klaaspudelist Aga tore kui su maitsemeeled on nii arenenud, et tunned ära vee millel on plastmassi maitse.
Mulle näiteks ta maitseb, aga peale seda kui nad mingi pool aastat tagasi või oli see natuke rohkem hinda tõstsi, ma enam seda ei osta. 1.5 euri selle pudeli eest maksta on ilmselgelt palju. Värska Originaal on ka hea ja joon parem seda.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Olen teinud väikese küsitluse-uuringu naiste seas, kellega Tanel sahkerdanud on. Küsitluses osales 1 inimene, kes väitis et Tanel pole piisavalt pikk.
Valikuid on nüüd kaks - kas Tanel peaks pikemaks kasvama või muid naisi vaatama. Mida teie arvate?
Alternatiiviks on muidugi see, et naised soovivad Taneliga veeta öid koos, kuni saavad teada et tegemist on hiidlasest Interi fänniga. Kui tõenäoline see on?
Kuna meie kirjastus ja maaleht hakkasid mingit sodi välja andma, siis toon alternatiivelustiilinäite Saksamaalt.
Eelmisel nädalal peatusin seal kahe kunstnik-õpetaja juures, kes on veendunud, et kogu kaasaegne meditsiin on kurjast ja nii pole nad kunagi ühelegi lapsele ühtegi arstirohtu andnud. Igatahes hauguvad nende kolm last köhida nigu katjuušade orkester.
Ühesõnaga olid inimesed tasemel, kus nad ostsid mõnesajagrammise gluteenivaba leiva (maksis viis eurtsi), mõistagi ökopoest, et anda seda enda neljaaastasele tütrele. Seda ikka seepärast, et nende homöopaadist arst oli soovitanud sellega katsetada, kuna juba kolm aastat pole tütrekese köha alla andnud ja pehmelt öeldes on asi jamasti, kuna see köha hakkab lapse kuulmist mõjutama. Nii nad siis proovivad kolm kuud gluteenivabalt hakkama saada, et siis äkki läheb köha üle.
Kuna meie kirjastus ja maaleht hakkasid mingit sodi välja andma, siis toon alternatiivelustiilinäite Saksamaalt.
Eelmisel nädalal peatusin seal kahe kunstnik-õpetaja juures, kes on veendunud, et kogu kaasaegne meditsiin on kurjast ja nii pole nad kunagi ühelegi lapsele ühtegi arstirohtu andnud. Igatahes hauguvad nende kolm last köhida nigu katjuuade orkester.
Ühesõnaga olid inimesed tasemel, kus nad ostsid mõnesajagrammise gluteenivaba leiva (maksis viis eurtsi), mõistagi ökopoest, et anda seda enda neljaaastasele tütrele. Seda ikka seepärast, et nende homöopaadist arst oli soovitanud sellega katsetada, kuna juba kolm aastat pole tütrekese köha alla andnud ja pehmelt öeldes on asi jamasti, kuna see köha hakkab lapse kuulmist mõjutama. Nii nad siis proovivad kolm kuud gluteenivabalt hakkama saada, et siis äkki läheb köha üle.
Kommentaar