Kui rongis maksta nvl kaardiga, siis võetakse raha su arvelt alles teisipäev või kolmapäev. Ja raha ei lähe vahepeal bronni ega midagi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas StokSky plussis oli mingi Iisi kindlustuse sponsitud kuulajamäng ja küsiti üht Kesk-Ameerika riiki, Panama naaberiik, pealinn San Jose ja see riik ei ole Nicaragua. Liinile pääsenud helistajad pakkusid Brasiiliat, Venetsueelat, Portugali ja Panamat, enne kui anti vihje banaanide kohta ja tuli päästev Kostariika. Mis tähelepaneku ma sellest tegin? Kuulajamängud on liiga rasked keskmise eestlased jaoks.
Kommentaar
-
Algselt postitas baller Vaata postitustKui rongis maksta nvl kaardiga, siis võetakse raha su arvelt alles teisipäev või kolmapäev. Ja raha ei lähe vahepeal bronni ega midagi.Suhkruhaige
Kommentaar
-
Algselt postitas shefieldMilliseid emotsioone tekitavad teile 2 järgnevat video klippi ja 2 tegelast. Minul igastahes õõvastust.
Kui igatsed uudistesaadet, mis on aktuaalne, täpne, pisut terav, südamlik ning kus saab ka grammikese nalja, siis õige valik on “TV3 uudised”. “TV3 uudised” on eetris igal õhtul kell 19.00. Argipäeviti mahub tunniajasesse saatesse põhjalik ülevaade nii Eestist kui välismaalt. Räägime näiliselt keerulistest asjadest selgelt ja arusaadavalt – sest aega on. Uudistesaate juhid on Liina Kanarbik, Liisa Aadussoo, Marek Lindmaa ja Tarmo Maiberg. Reportaaže otse sündmuskohtadelt toovad teieni Sirje Eesmaa, Allan Muuk, Sven Soiver, Virgo Pärn, Kadri Pikhof, Sander Terras, Karl-Johannes Kõiv, Marie Metsur, Christina Veinberg, Taigar Väärtmaa ja Tiina Laura Kimmel.
http://kultuur.err.ee/v/op!/0f375c53...8-ade85530b481 algusest 8.20 ni.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustAga mis pagana banaanide vihje ja kuidas see aitas? Banaanivabariik.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustOled tähele pannud, kust toodakse valdav enamus Eestis müüdavaid banaane?
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustGMO banaanid tulevad Poolast ja Hollandist!
Kommentaar
-
Krt, te Cosmot üldse ei loe või? Banaani ja ananassi sööma!see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKrt, te Cosmot üldse ei loe või? Banaani ja ananassi sööma!
Kommentaar
-
Õu-õu, las see jääda ikka sinu koduseinte vahele, eks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Tallinna TV. Tervisesaade, Viktor Vassiljev saatejuht. Esimene helistaja saates : "Tere, mul hommikul pea valutas, võtsin tableti aga see oli kogemata purgeen.""I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustTallinna TV. Tervisesaade, Viktor Vassiljev saatejuht. Esimene helistaja saates : "Tere, mul hommikul pea valutas, võtsin tableti aga see oli kogemata purgeen."So self aware so full of shit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar