Algselt postitas JanK
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustEt sa peaksid foorumist ära minema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustKui lähete delfi.ee leheküljele siis kohe esileheküljel on "Õige aeg on Eestis XX:XX:XX" ning see aeg on vale...
STILL BELIEVING MAINSTREAM MEDIA? STILL BELIEVING THE LIES? RISE AGAINST MAINSTREAM MEDIA!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJuba hommikul hakkasid jooma?
Kuid siiski - see aeg on vale
edit: saatsin neile 5 minutit tagasi kirja ning see võeti juba maha?
Kommentaar
-
Piret Järvis käis kunagi isal trükikojas abiks, et taskuraha teenida ja nad tegid päris palju asju Jalgpalli Liidule kust said koguaeg tasuta pileteid ning käisid vaatamas. Ja Raio Piiroja oli üks tema suur lemmik. Kuid täna mängu vaatama ei lähe ja võtab menust osa läbi koduakna.
Ma ei teagi mis ma sellega saavutada tahan. Lihtsalt mingi trots, et kui ta tegelikult sul ka üks lemmikutest ja sa olid hull jalkavaataja siis oleks lahkumismängule minek iseenesestmõistetav. Ei ole vaja mingit ülitüüpilist "ta oli mu lemmik" ila ajada. Lihtsalt "meeldis mulle väga" ja asi ants
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustPole Savisaart, pole glamuurseid avamisi Tallinnas.
Kommentaar
-
toredaid organisatsioone leiab meil siin eestis:
усть радостью сегодня солнце светит. 54 овые галереи iv-й арш редставители трёх столичных организаций ссоциации ветеранов боевых действий стонии приняли участие в четвёртом по счёту арше ветеранов. дорогие женщины
ja mõni tuttav nägugi pildile jäänud:
Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustKus on lint kus on käärid? Kus on pensionäride hordid ja tasuta pirukad? Kus on rohelised telgid? Kus on tramm nimega Moonika ristiema Moonika?
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustja mõni tuttav nägugi pildile jäänud:
http://www.relvavendlus.ee/gallery/i...i/desc/24/4/1/
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar