Algselt postitas shefield
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
-
Algselt postitas shefieldMa olen natukene nuputanud. Et, kes kurat küll selliste saadete publikum küll on? Aga nagu näha tundub et, nii mõnigi foorumlane.
Elud ei saa ju nii tühjad olla... Või on mingil moel masohismiga seotud?
Seni ainukene staarisaate võitja kellel oli tõeliselt võimas hääl - Jana Kask.
P.S. Kui sul on vaja saadet "Eesti otsib superstaari",
et saada "super"staariks,
siis sa obviously ei ole superstaar...
Kommentaar
-
Algselt postitas shefieldMa olen natukene nuputanud. Et, kes kurat küll selliste saadete publikum küll on? Aga nagu näha tundub et, nii mõnigi foorumlane.
Elud ei saa ju nii tühjad olla... Või on mingil moel masohismiga seotud?Algselt postitas Amos Vaata postitustTäpselt. Mulle ka väga ei mahu pähe, et kui tegemist ei ole 3-13 aastase lapse või siis naissoost inimesega - kuidas viitsib üks mees vaadata paar tundi kuidas kari keskpäraseid (olgem ausad, enamus neist ei ole niiiii erilised või "superstaarid") inimesi laulab?
P.S Amos - märkus naissoost olemise kohta on ikka puhas geniaalsus. Sest naised ongi ju hoopis teistsugused loomad, kes teevad köögis võileibu, vaatavad Ladina-Ameerika seepe ja Eesti otsib superstaari saadet, eks!
Kommentaar
-
Sa mine käi Vandenõuteooriate teemas postitusi vaatamas (kindlasti oled ka ise mõne mahlakama märkuse teinud) ja siis tule w/e floats your boatist rääkima ja, et igaühel on õigus vaadata mida tahab ja mis on normaalne/mittenormaalne
Ja naiste kohapealt - good guyd ja feministi mängid, et naiste silmis respecti oleks? Või sa tõsiselt arvad, et naiste hulgas ei ole v ä h e m a l t 2x rohkem Superstaari vaatajaid kui meeste seas??? #factzzz
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustJa naiste kohapealt - good guyd ja feministi mängid, et naiste silmis respecti oleks? Või sa tõsiselt arvad, et naiste hulgas ei ole v ä h e m a l t 2x rohkem Superstaari vaatajaid kui meeste seas??? #factzzz
Nii, aga faktid - too mulle siis faktid. Näita, millel põhinevad Sinu andmed naiste ja meeste arvust vaatajate hulgas.
JA ISEGI KUI seal on rohkem naisi, siis Sinu esitusviis oli ikkagi üsna lame. Tõid järjest välja lapsed ja naised, nagu loetleksid mingit mittetäieliku otsustusvõimega huvigruppe.
Kommentaar
-
"Nagu loetleksid mingit mittetäieliku otsustusvõimega huvigruppe" - neid sõnu kasutad sina, mina pole midagi sellist öelnud.
Ühesõnaga kui ma väidan, et hommikusi multikaid vaatavad rohkem lapsed mitte 16-99 aastased mehed siis ma solvan lapsi?
''Kõikide jaoks ei ole elu pidev tõestamine", aga miks sa vaidled/arutled siis nii tulihingeliselt?
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKallikene, kõik ei ole nii meeleheitel, et peavad kusagil foorumis mingeid rüütleid mängima ainult steitmendi mõttes. Kõikide jaoks ei ole elu pidev tõestamine.
Nii, aga faktid - too mulle siis faktid. Näita, millel põhinevad Sinu andmed naiste ja meeste arvust vaatajate hulgas.
JA ISEGI KUI seal on rohkem naisi, siis Sinu esitusviis oli ikkagi üsna lame. Tõid järjest välja lapsed ja naised, nagu loetleksid mingit mittetäieliku otsustusvõimega huvigruppe.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustVaatasin see hooaeg esimest korda superstaari saadet ning peab ütlema, et see jääb ilmselt ka viimaseks korraks sellel hooajal. Ilmselgelt parim laulja kogu sellest pundist hääletati välja. Tulemas on Birgit vol2 või Rasmus Rändvee (who?!?)We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustSosoh, aga see vahva nimega Kannukenekene on ju ikka väga kõva häälematerjaliga?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustHäält võib olla, aga ega see üksi ei loe. See veiderdamine, mis ta eile tegi, oli küll piinlik vähe. Lisaks tundub, et lavalt maas olles ei saa kaamera ees sõnagi suust eriti. Mis sa sellise artistiga siis suures plaanis pihta hakkad...
Ja kui tantsib, siis ka mis tants on.
Kommentaar
-
Tegin mitteolulise info tabeli ehk vaatasin, millise meeskonna mänge olen sel hooajal kõige rohkem teles teinud. Tabel tuli selline:
Arsenal 13
Man City 12
Liverpool 12
Everton 12
ManU 9
Tottenham 9
Chelsea 7
Kuna ilmselt Chelseat on üldarvudes teistega sama palju näidatud, siis olen suutnud pideva hädaldamisega neist hoiduda. WIN!
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustMustamäe Bambas on vesi kallim kui õlu.
Kommentaar
-
"eestlaste häda on see, et lolle on palju" (a. kivirähk)
teine variant muidugi, et mingi ekspressi ajakirjanik jälle trollib.
Tere
on artikkel "Nippe, kuidas kohandada küpsetiste retsepte gluteenivabaks".
Probleem on selles, et sellise sisuga artikkel on portaalis "Postimees naine" aadressiga naine24.postimees.ee, mis vähemalt portaali nime järgi otsustades on orienteeritud naistele. Teadmata on, kas sellise avaldamiskoha valikuga püütakse tekitada väärmuljet, nagu oleks gluteeniprobleemid ainult naistel ja seotud ainult naiste soospetsiifilise füsioloogiaga ja biokeemiaga või siis püütakse jätkuvalt propageerida ja kinnistada ülemöödunud sajandi soorolle, et "kui on toiduvalmistamise teema, siis on see automaatselt naiste teema". Mõlemal juhul on tegemist soolise diskrimineerimisega ja sugude ebavõrdsuse hoiakute süvendamisega.
Postimees online tegijatele võiks soovitada, et rubriik "Köök", mis on postimees onlines paigutatud portaali "Naine" alla, võiks olla pigem portaalis "Tarbija" või "Tervis". Praegu jääb mulje, nagu oleks köök ainult naiste koht.
Lugejaarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar