Üritasid juttu ka teha nendega? Kus ülejäänud rahvas on? Sa elad Kopli liinidel vä?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustMis sa seal Koplis tegid? Kontsert?
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustPervõi ras, ne pderas.
Venelastele on 9. mai nagu eestlastele laulupidu. Kord tuntakse ennast ühtsena
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustESTER-isse ei saa id-kaardiga sisse logida. WTF.
Kuidas ma siis raamatu laenututähtaega pikendada saan?!
Kommentaar
-
Varemgi olen seda tähele pannud, kuid pole siiani pildile jäänud. Kesklinna redelautol on väga sümboolne numbrimärk308
Kommentaar
-
Eesti telekanalitel (vähemalt TV3, TV6 ja Kanal 2) on reklaamid enamvähem samal ajal.Algselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
-
Algselt postitas imgoinghome Vaata postitustEesti telekanalitel (vähemalt TV3, TV6 ja Kanal 2) on reklaamid enamvähem samal ajal.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustLisa siia Discoveryd, Viasati erinevad kanalid jne.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
History kanalil on näiteks ammusest ajast nii, et nii poole tunni kui ka tunniajane "show" lõpeb tavaliselt kas :23 või :53. Seejärel on alati 7 minutit järjest reklaami, mis on enamasti tüütu, kuna näidatakse mingisuguseid lambikatkeid sarjadest, mis on tegelikult juba ammu korduvalt läbinäidatud. Probleemi lahendas mõni aeg tagasi National Geographic(peast ei mäleta, aga vist ka Discovery Channel) ning tulemuseks on see, et kõik asjad algavad seal nüüd harjumatult "imelikel" aegadel...et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali
Kommentaar
-
Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustHistory kanalil on näiteks ammusest ajast nii, et nii poole tunni kui ka tunniajane "show" lõpeb tavaliselt kas :23 või :53. Seejärel on alati 7 minutit järjest reklaami, mis on enamasti tüütu, kuna näidatakse mingisuguseid lambikatkeid sarjadest, mis on tegelikult juba ammu korduvalt läbinäidatud. Probleemi lahendas mõni aeg tagasi National Geographic(peast ei mäleta, aga vist ka Discovery Channel) ning tulemuseks on see, et kõik asjad algavad seal nüüd harjumatult "imelikel" aegadel...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar