Pringlesi purgid teevad elutuppa head ajutised prügikastid. Vähemalt üksi elavale inimesele.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Tere
Palju õnne, olete võitnud PAF-i ennustusmängus KAPAROCK 2015 festivali pileti!
NB! Auhinnale saate järgi tulla kuni 18.06.2015. Narva mnt 11E, 5. korrus. E-R 9.00-16.00
Auhindu me ei postita. Kui soovite saata auhinnale järgi mõne oma sõbra, siis palume, et saadaksite meile tema ees- ja perekonnanime ning eeldatava saabumise aja.
Lugupidamisega
Ei taha üldse viriseda, vist teine asi, mida ma mingil lambikal loosimisel olen elus võitnud. Esimene oli mingi PAFi särk vms. Aga no kamoon, KAPAROCK on ju 6. juunil.
Või noh, samas 17. juunil saan veel pileti kätte.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustPringlesi purgid teevad elutuppa head ajutised prügikastid. Vähemalt üksi elavale inimesele.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMida sa paned sinna nii väikest?
Krõpsupakk, näts, snus, nuuskamispaber, suitsupakikile?
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMida sa paned sinna nii väikest?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Kohalikke elanikke häiris veel pagulaste jalgpalli mängides tehtav kära, neid pani ka muretsema noorte üksikute meeste seksuaaltungi rahuldamise võimalused ja küsimus, kas pagulased võivad Eestisse kaasa võtta kõik oma „neli” naist. #hooliveesti #mure2015olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustI see what you did there.
E: Ta on tööl.
rip koosviibimine
ma pean ise Taneli rolli siis täitma.
Kommentaar
-
Algselt postitas shefieldPole kunagi cola jookide sõber olnud. Aga täna tekkis lihtsalt isu. Nu ja säästukast sai ostetud siis rc cola.
Ja avastasin et , selline asi ei kõlba üldse juua. Omast arust olen kunagi nagu joonud seda aga... Rohkem küll seda ei osta.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas shefieldPole kunagi cola jookide sõber olnud. Aga täna tekkis lihtsalt isu. Nu ja säästukast sai ostetud siis rc cola.
Ja avastasin et , selline asi ei kõlba üldse juua. Omast arust olen kunagi nagu joonud seda aga... Rohkem küll seda ei osta.
Coca-Cola ikka ainuõige.Algselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rebellion Vaata postitustAnaloogne sellega, et pole üldse piima jooja ja ostsin poest pahaks läinud piima ja ei kõlba üldse juua. Ehk millest üldse sellise huinjaa valik?
Coca-Cola ikka ainuõige.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar